Stilling: ovs0

Hvordan lage et enkelt sluttbord

 

1.

Klipp to stykker som måler 2 fot med 3 fot fra en 4-til-8-ark med 3/4-tommers kryssfiner med en håndsag. Kutt en 45-graders glatt vinkel på begge ender av stykkene, mot motsatt retning. Dette er bordstøttene.

Klipp to seksjoner som måler 2 fot med 2 fot, 2 tommer fra en 4 til 8 ark med 3/4 tommer kryssfiner. Disse platene vil være topp og bunn av bordet.

3.

Mål 1 1/2 fot fra enden av en bordstøtte med et målebånd og merk med en blyant . Legg målebåndet på merket og mål 1 fot fra siden av brettet. Merk med en blyant. Dette er midtpunktet i styret. Klipp en 1 fot lang slit, 3/4-tommers bred, over midten av brettet med et stikksag. Gjenta på den resterende bordstøtten.

4.

Legg tavlene med 150-grit sandpapir.

5.

Skyv bordstøtter sammen i spaltene for å danne en 'X.' Plasser bunnen av bordet over endene av støtter og fest med tre lim. Vri bordet over og legg toppen av bordet over endene av bordstøttene og fest med trelim. La limet tørke.

6.

Påfør primer med pensel og la den tørke. Mal bordet den ønskede fargen med spraymaling. Påfør to lag polyuretan og la det tørke helt før du bruker bordet.

Et sluttbord er et nyttig og dekorativt møbel. Det kan variere fra å være enkelt å utdype, men det tjener fortsatt samme formål. Innkjøp av en sluttbord kan være dyrt. Spar penger ved å bygge ditt eget enkle sluttbord ut av billige materialer. Et sluttbord med rene linjer vil passe nesten alle d u0026 # xE9; cor. Velg en lakkfarge som koordinerer med rommet for et tilpasset utseende.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------