Stilling: ovs0

Hvordan lage et bilde bilde

 

Filmkamera

1.

Legg inn film i filmkammeret. Bruk riktig filmtype for kameraet du bruker.

2.

Komponér bildet ved å se gjennom okularet for å se hva som er i rammen av bildet.

3.

Trykk utløserknappen for å frigjøre lukkeren og ta bildet. Bruk hele filmen på samme måte.

4.

Spol filmen tilbake. Noen kameraer har automatisk tilbakespoling; andre er manuelle. Les bruksanvisningen for kameramodellen din for å finne ut hvordan du spoler filmen riktig.

5.

Fjern filmen og ta den eller send den til et fotolaboratorium. Walgreens, Wal-Mart og Costco har alle fotolaboratorier som utvikler film. Du kan også velge å sende filmen til en nettutvikler som Snapfish eller Shutterfly. Disse selskapene sender deg e-post til deg for å sende inn filmen din. Du betaler online for frakt og utvikling, og de sender deg bilder og viser et nettbibliotek av de utviklede bildene.

Digitalkamera

1.

Åpne minnekortsporet og kontroller at det er et kort i sporet.

2.

Slå på kameraet. Komponere bildet ved å se på okularet eller på skjermen (hvis kameraet ditt har en).

3.

Trykk utløserknappen for å ta bildet. Ta så mange bilder som du vil.

4.

Utvikle bilder når du vil. Fjern kortet fra minnekortsporet. Se i brukerhåndboken for riktig fjerning. Sett inn kortet i en kortleser og koble den til USB-porten på datamaskinen. Et annet alternativ er å bruke en kamerakabel. Hvis du har en, koble den til både kameraet og datamaskinen.

5.

Last opp bildene til datamaskinen og lagre filene. Skriv ut fra en hjemme skriver bare ved å åpne filen og klikke på 'File' og 'Print.' Skriv ut på datapapir eller bruk fotopapir. Du kan også bruke en online-skriver, for eksempel Snapfish eller Shutterfly, ved å laste opp bildefiler til deres nettsteder og bestille utskrifter.

Et fotografi er et bildebilde laget på film eller som en bildefil. En fotograf bruker et kamera for å fange bilder. Kameraer er enten film eller digital. Selv om de to enhetene lagrer bilder annerledes, og bildebehandlingen er forskjellig, fungerer de to kameratypene på samme måte. Film er utviklet i et mørkt rom; digitale kameraer lagrer bilder som filer på en minnepinne som overfører til en datamaskin. Uansett hvilket medium du bestemmer deg for å bruke, gjør det enkelt å lage bildebilder.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------