Stilling: ovs0

Hvordan lage en papirlogg

 

1.

Legg ut to eller tre hele ark avisflate på et bord. Bruk disse arkene som grunnlag, legg til flere utklipp, ark og stykker papir jevnt over overflaten til bunken er omtrent 1/2 tommer.

2.

Sted to eller tre flere hele avisblader over toppen av papiret stabler for å smelte sammen de mindre skrapene.

3.

Bruk gummihansker hvis du ikke vil få avispapir på din Heng opp kanten av papirbunken, ta tak i øvre og nedre avislagene for å felle alle skrappapirlagene, og rull det rundt døren.

4. Fortsett å rulle papirbunken rundt tappen så tett som mulig til hele arket er viklet rundt det. Bruk to eller tre papirdekket vri bånd for å sikre rullen på plass.

Fyll en bøtte med vann og senk papirrullen (fortsatt festet til hylsen). La papiret suge i vannet for ca. fem minutter, fjern deretter den.

6.

Klem som mye vann som du kan fra fuktet papirrull med hendene dine (arbeid utenfor eller over vasken). I tillegg til å øke tørketiden, komprimerer dette papiret og gjør loggdenseren.

7.

Legg papirloggene på et varmt og solfylt sted til det er tørt nok for at du skal fjerne dowel fra senteret. La vridningene være på plass og la loggen tørke i minst en uke før du bruker den.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke ' ikke ha tid til å suge papirloggen og la den tørke, bare fjern tørrrullen fra dowel og brenne den med vridninger den plasserer. Den vil fortsatt brenne effektivt, men produsere mer aske og ikke vare så lenge som en fuktig- og-tørket papirlogg.
  • Kast bort de blanke annonsene og magasinseksjonene fra avisen, da blekk som brukes på dem, kan utløse skadelige røyk ved brenning. Vanlig avispapir blir derimot nesten alltid trykt med soya -basert blekk, så det er trygt å brenne.
  • En papirlogg fungerer som en tett komprimert rulle av avfallspapir som gjør en utmerket brannstarter og vil selv brenne lenge som en erstatning for tre eller kull. Hvis du har en vedeldende brann eller kokeapparat, sparer du penger på drivstoff fordi papirskrap er ledig. Bruk avis, søppelpost og til og med de minste papirstykkene til loggene dine. Maskiner for å lage papirlogger er tilgjengelige, men ikke avgjørende, da det er flere måter å lage dem uten noe spesielt utstyr. Denne metoden for å lage loggene viser seg lett, men du må tillate nok tid til å tørke helt ut før du bruker dem.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------