Stilling: ovs0

Hvordan lage en baby skifte mat

 

Tilpasset sydd skiftende mat

1.

Kutte to stykker stoff og et stykke batting til 15 inches med 30 inches hver. Om hjørner, hvis ønskelig.

2.

Legg batting på en flat overflate. Legg ett stykke stoff på høyre side opp på batting og det andre stoffet på høyre side ned på toppen av det første stoffet.

3.

Legg pinnene gjennom alle tre lagene, nær kanten, rundt omkretsen av skiftematten.

4.

Start midt på en lang side og sy de tre lagene sammen 1/2 Bare fra kanten, fjern pinnene når du kommer til dem. Legg igjen en tre- til fire-tommers åpning for å veksle skiftematten.

5.

Nå mellom lagene av stoff gjennom åpningen og vri skiftematten høyre side ute. Fold stoffet langs åpningen pent innvendig og sy åpningen lukket så nær kanten som mulig.

6.

Sy rundt omkretsen på endringsplaten 1/2 -inch fra kanten. Sy over skifteklossen fra hjørne til hjørne i begge retninger for å danne en stor X for å sikre batting på plass.

Fold eller rull skiftematten til oppbevaring eller transport.

Putetrekk Skifte mat

1.

Klipp et stykke batting til de samme dimensjonene som putevarget.

2.

Slip batten inn i putevar gjennom den åpne enden og glatt det forsiktig til kantene. Klem gjennom alle tre lagene, nær kanten, rundt putehusets perimeter. Trim vekk batting som stikker ut i kollisjonsputens åpne ende, om nødvendig.

p> Sy helt rundt putevarget 1/2-tommers fra kanten, fjern pinnene når du kommer til dem.

4.

Sy langs den tidligere åpne enden av putevaret 1/8-tommers fra kanten.

Sy over putevaret fra hjørne til hjørne i begge retninger for å danne en stor X for å sikre batting på plass. Alternativt, Fri-motion quilt overflaten på skiftematten.

6.

Brett eller rull skiftematten for lagring eller transport.

Tips og Advarsler

  • Bruk pre-quilted stoff for å eliminere behovet for batting.
  • Legg et lag vinyldukduk i putevaret for å gjøre puten vanntett.
  • Hvis du ikke har en symaskin, kan du sy kantene og dyne putevarskapet med hånden.
  • En skiftematte gir en ren overflate hvor du kan legge barnet ditt uansett hvor du er når du må bytte en bleie. Du kan lage en baby skiftematte raskt og enkelt fra en putevar, eller du kan sy en tilpasset matte fra ethvert stoff du velger. Velg flanell-tilbake dukvinyl for å lage en matte som tørker rent, eller velg behagelig bomullst stoff og vask din matte etter maskin etter behov. Lag flere skiftematter for å holde hånden hjemme, i bleieposen eller i bilen. Du kan også gi en skiftematte som en baby shower gave.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------