Stilling: ovs0

Hvordan lage en '' Round Twist '' Quilt Pattern

 

Snowball blokk

1.

Lag mønsteret for snøballblokken ved å tegne en 10-tommers firkant på grafpapir. Mål to tommer langs sidene av torget fra hvert hjørne og legg en prikk med blyanten din. Tegn en rett linje fra punkt til punkt i hvert hjørne som danner en trekant.

2.

Klipp ut trekanter og gjenværende midtstykke. Klipp ut fire trekanter og ett senterstykke for hver blokk. Skjær ut 21 hvite senterstykker og 82 forskjellige trykte triangler av stoff for å lage 21 blokker.

3.

Sy fire av trekanter til hvert senterstykke. Stryk alle sømene flatt.

Trim hele blokken for å måle ni tommer firkant.

Interlocking Square Block

1 .

Opprett et mønster for den interlocking firkantede blokk ved å tegne en 10-tommers firkant på grafpapir. Mål to inches inn fra sidene og tegne et mindre midtfelt. Bruk linjalen til å tegne rette linjer to inches fra kanten av blokken på motsatte sider, noe som gir deg to lange striper og to kortere striper.

2.

Klipp ut mønsteret biter.

Bruk hvitt stoff til å skjære ut 21 senterfirkanter og de forskjellige utskrifter for å kutte ut 42 lange strimler og 42 korte strimler.

4 .

Sy de to korte strimlene til blokkene først, og legg deretter til de to lange strimlene. Stryk alle sømene flatt.

Trim alle blokkene for å måle ni tommer firkant.

Monter quiltet

1 .

Sy blokkene sammen, vekslende en snøball og en sammenlåsende blokk. Sy seks blokker sammen for å lage en rad. Lag syv rader og sy dem sammen for å lage toppen.

2. Legg på stoffet på en stor, flatt overflate, for eksempel et rent gulv og topp med dynen batting og dynetoppen. Start i midten av dynen og arbeid veien til kantene ved hjelp av sikkerhetsnåler for å holde lagene sammen.

3.

Fest dyne på sikkerhetsnålene med brodertråd og en nål. Sett inn nålen og tråden gjennom alle lagene og bind en dobbel knute på dynetoppsiden. Fjern sikkerhetsnålene når du jobber.

4.

Vri råkanten til innsiden av dynen. Bruk rette pinner til å holde stoffet på plass og sy hele veien rundt kantene for å fullføre Round Twist-dynen.

Tips og advarsler

  • Bruke En roterende kutter, matte og linjal bidrar til å redusere klippetiden.
  • For å spare enda mer tid, lag mønstrene og kutt ut stykkene etter hvert som du får skraper. Så når du er klar til å sy på dynen, er de kuttede stykkene klare.
  • En rund Twist-dynen bruker to forskjellige blokker for å gi effekten av vridde tekstillinjer. Den første blokken er en snowball blokk, og den andre er en sammenkoblingsplass. Verken blokk er vanskelig å lage, selv for minst erfarne quilter. Mens det er en grunnfarge på denne dynen, som for eksempel hvit, er dette den perfekte dynen til å bruke opp mange stoffskrap du kan ha rundt i systuen.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------