Stilling: ovs0

Hvordan lage en Pinewood Derby

 

1.

Tenk på en kreativ bildesign. Ikke begrens ditt design, og husk at bilen må formes fra en spennende bilmontert treblokk. Kontroller de lokale Pinewood Derby-reglene for eventuelle restriksjoner, samt nøyaktige lengde- og breddemål.

2.

Klipp bilens grunnform fra treblokken med en håndsag. Sikre blokkene av tre til en arbeidsbenk med klemmer, og arbeid på den ene enden av gangen. Etter å ha slått bilen flere ganger bør bilens grunnleggende skisse kuttes fra blokken.

3.

Form og forfinne bilen ved hjelp av en tre rasp. Dette inkluderer avrundings hjørner og kutte ønsket Grooves langs lengden på bilen. Når du er ferdig, vil bilen fortsatt trenger sliping, men vil se ut som den ferdige bildesignen som er søkt.

4. Bilen med sandpapir. Begynn med et tøffere grytpapir (80 gryn), så arbeid deg til det finere gruset (240 grit) ettersom overflaten blir jevnere og jevnere. Hvis det er nødvendig, kan du også sandke kantene med som mall hånd fil hvis mengden av tre som skal fjernes er fortsatt overdreven. Når du er ferdig med dette trinnet, ser bilen ut komplett, minus hjulene og en malingsjobb.

5.

Veier bilen med porto ounce trinn). Pass på at du også plasserer akslene og hjulene på skalaen under vei fordi du må bestemme totalvekten til bilen. De fleste Pinewood Derbys har en maksimal vekt tillatt på 5 gram per bil. Siden jo tyngre bilen er, desto raskere går den, legger metallklipsvekter til undersiden av bilen til den er 1/10 av en unse mindre enn 5 gram. Denne 1/10 av en unse vil dekke vekten av malingsjobben, i tillegg til å legge til litt spillerom i tilfelle skalaen i racinghendelsen er kalibrert litt annerledes enn din.

6.

< p> Paint bilen og gjør det til et kunstverk. Vær kreativ, og gi den et design du vil være stolt av i mange år framover. Bruk flere strøk slik at den ferdige overflaten er glatt til berøring med høy glans. Det første belegget av maling vil suge treet. Etter det tørker, påfør et andre og tredje lag. Lett sand mellom andre og tredje strøk med fint sandpapir (400 grit) for å lage et polert utseende. Legg på en lett fjerde (ferdig) strøk for et profesjonelt utseende.

7. Monter hjulene på bilen ved å skyve en aksel (det er 4) gjennom hvert hjulnav i midten av hjulet). Skyv akselen inn i sporet på bunnen av bilen (2 spor er forhåndsskåret på fabrikken for fremre og bakaksler på bunnen av blokken). Hver aksel skal skyves så langt i sporet som mulig, og vinkelrett på blokken. Tillat et kredittkort tykt mellomrom mellom innsiden av hjulet og treblokken. Ha det gøy på løpene.

Tips og advarsler

  • Pass på å sjekke reglene helt om alle aspekter av bilen du ønsker å bygge. Det er mange variasjoner av raseregler.
  • I 1953 grunnla Don Murphy Pinewood Derby som en måte å skaffe en sunn aktivitet som ville bringe far-sønn-forholdet sammen i familier, og fremme kvaliteter av godt sportsmannskap i konkurranse. Mr. Murphy søkte en aktivitet han kunne gjøre med sin yngste sønn som ville ha varig effekt. Nå over 50 år senere har Pinewood Derby positivt påvirket hundrevis av tusenvis av far-sønn-relasjoner og er like morsomt til dag som det noensinne var. Les reglene, bygg bilen, løp mot andre og nyt de virkelig fantastiske øyeblikkene som slike faresønnsaktiviteter fremmer.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------