Stilling: ovs0

Hvordan lage en Loop Knot

 

1.

Lag en sløyfe i midten av tauet med endene vendt nedover. Kryss enden av tauet du har i din høyre hånd, bak enden av tauet i venstre hånd.

2.

Hold sløyfen sammen med venstre fingre. Pass den høyre enden av tauet gjennom løkken. Trekk den for å danne en løs knute.

Trekk i enden av tauet i din høyre hånd gjennom baksiden av løkken, og ta slutt med venstre hånd . Ikke trekk tauet helt gjennom, legg igjen en annen løkke.

4.

Vri arbeidsenden av tauet bak den stasjonære enden.

5. Finn de to tauene som går i midten av knuten du dannet i trinn 2. Klem disse sammen og løft dem litt med venstre hånd.

6.

Pass på enden av arbeidstovet under de to tauene som holdes i venstre hånd. Trekk knuten fast for å fullføre den sikkert.

En sløyfe knute kalles ofte som en Angler sling fordi fiskerne bruker den til å knytte knuter i sine linjer. Knuten skaper en fast sløyfe som ikke løsner lett. Ethvert materiale har en sløyfeknute. Den er en av de få knutene som holder godt i en bungee-ledning, så det er godt å klatre også. Å lage en loop-knute er enkel, og å lære det er en nyttig ferdighet som kan brukes i en rekke situasjoner.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------