Stilling: ovs0

Hvordan lage en Craft Scrapbooking Armoire

 

Instruksjoner

1.

Start med en tom armoire, avgjør hva lagringsbehovene dine er. Alle har forskjellige verktøy og materialer, og hver armoire er annerledes, slik at hvordan du best kan utnytte plassen din, avhenger av det du jobber med. Du må kanskje fjerne en eller flere hyller i armoire for å imøtekomme større gjenstander.

2.

Fest magnetbåndet på baksiden av kabinettet. Mange magnetstriper kommer med eget selvklebende underlag. Hvis ikke bruker limet til å montere magnetene stripen på plass. Denne stripen vil bli brukt til å holde metallbeholdere på plass. Disse beholderne er ideelle for små utsmykker som brads eller juveler. Magnetstripen kan også brukes til å holde mange metallverktøy på plass, for eksempel saks eller hullstenger.

3.

Bestem hvilke beholdere som passer inn i din armoire. Avhengig av størrelsen på armoire, vil papirmagasinen sannsynligvis passe best på mellomhylle med topphylle fjernet . De fleste papirskuffer er justerbare i naturen slik at du kan ha flere eller færre skuffer om nødvendig kets er ideelle for lagring av klistremerker eller avsmykker, slik at du lett kan få tilgang til dem.

4.

Sorter dine utklippsbokser på en måte som gjør at du kan finne dine materialer som du trenger dem. Plastikkragonfilen er perfekt for sortering av papirer. Du kan velge å sortere etter tema, farge, helligdager eller annet system som fungerer for deg. Separat alt materiale i dine forskjellige beholdere.

5.

Merk etikettmakeren ved å merke hver beholder. Ta med på etiketten hva som er i beholderen, temaet og det planlagte prosjektet, hvis du vet det. Disse etikettene vil hjelpe deg å vite hva du har og unngå dupliserte kjøp. Plasser beholderne i din armoire og nyt de nyopprettede scrapbooking forsyningene.

Tips og advarsler

  • Beholdere som brukes til lagring behøver ikke å være dyrt, se rundt huset ditt for containere som du kanskje allerede har. Skobokser, plastmatbeholdere og plastmatposer kan alle fungere som oppbevaringsbeholdere. Spesialiserte oppbevaringsbeholdere for håndverk og utklippsbok forsyninger kan også kjøpes online eller hos din lokale håndverksbutikk.
  • Enten du bare har begynt eller har vært scrapbooking i mange år, er det sjansen for at du allerede har samlet tonnevis av scrapbooking rekvisita. Fra klistremerker og bånd til hullslag og pregingspistoler, er verktøy og materialer som trengs for scrapbooking rikelig. Dessverre, hvis disse forsyningene ikke blir tatt vare på, kan de lett bli skadet eller tapt. Hvis du har plass i hjemmet ditt, kan et skap eller armoire konverteres til prefektlagringsenheten for dine forsyninger.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------