Stilling: ovs0

Hvordan lage en Chevy Pickup Soverom

 

1.

Besøk GM Heritage-stedet for å sjekke ut de historiske kjøretøymodellene. Velg et utvalg av år som har lignende utseende i din personlige stil. Baser bildene og temaene i soverommet rundt disse kjøretøyene.

2.

Lag en seng ut av en gammel lastebilsseng. Legg madrassen inne i trucken. Legg trucken på sengen direkte på gulvet eller løft den opp på stigerør, blomsterklosser eller treblokker.

3.

Ramme Chevy pickup-bilder og heng dem på en vegg eller plass dem ut rundt i rommet.

4.

Lag et bord eller et skrivebord ut av Chevy-dekk. Stakk dem oppå hverandre til de har den rette høyden til pulten. Legg en flat overflate over toppen.

5.

Hang Chevy-symboler rundt i rommet. /p>

6.

Kjøp eller lag ditt eget Chevy lastebilstrømpe. For å lage ditt eget, skjære ut stoffet i form av en Chevy-lastebil og sy den på et ark. Legg det arket på hver side av en annen i samme størrelse. Sy alle sidene bortsett fra toppen sammen, og legg deretter en talsmann inne i skiftduken.

Chevy pickup er en av de mest kjente kjøretøyene produsert av General Motors, og Chevy har vært et symbol på den amerikanske bilindustrien siden starten. Chevy pickupentusiaster kan være interessert i å bringe kjøretøyets historie inn i deres hjem ved å lage Chevy pickup soverom, som kan gjøres ved å inkorporere den ikoniske merkevaren inn i rommet.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------