Stilling: ovs0

Hvordan lage dine egne frimerker

 

1.

Kutt din egen skumform eller bruk en foreskrevet form. Skiss et design på et ark med skum for å lage din egen form - å holde det enkelt fungerer best. Fest skummet til en kappematte med maskebånd, og spor deretter designet med en håndkniv for å kutte den ut.

Bruk fargesider fra nettsteder som Coloring Book Fun og Crayola (se Ressurser) for å få design hvis du ikke vil bruke forutgående figurer, og du er ikke komfortabel med å skisse et design selv. Skriv ut bildene og tape dem over toppen av et ark med skum før du fester skummet til en kappematte med maskebånd. Spor designet med en håndbrikke for å kutte den ut.

3.

Sprøytebåt lim på baksiden av skumdesignet ditt for å lim det til treblokken din; Noen design må kanskje være sammenkuttet sammen hvis skjæringen resulterte i flere stykker. Fest mer enn en skumform til en enkelt blokk for å lage en scene, som en som involverer flere fiskformer, tang og andre relaterte akvatiske former. La skumplastlimet tørke i to timer før du bruker stempelet ditt.

4.

Lakk eller blekk frimærker med en skum børste og akrylmaling eller et blekkstoffpute av pigment. Blekk frimærket godt hvis du bruker et stempelpute. Spred et tynt lag maling hvis du maler med en skum børste.

Tips og advarsler

  • Grunnleggende design er enkleste for denne typen frimerke, selv om det er mer komplisert design kan opprettes hvis du er nyttig og villig til å eksperimentere.
  • Gummi eller klare frimerker kan være ganske dyre på håndverksbutikker, spesielt hvis du egentlig bare trenger stempelet for et enkelt prosjekt. Men du kan lage dine egne frimerker med noe skraptømmer og billig håndverkskum. Du kan lage frimerker fra dine egne design på mindre enn en time og med minimal håndverk opplevelse.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------