Stilling: ovs0

Hvordan lage din egen Pop-Tart-kalender

 

1.

Skriv ut kalenderkalender sider med månedene som er fylt ut, men dagene er tomme tomt på 12 tommers med 18 tommers papir.

2.

< p> Besøk Pop-Tart-nettstedet for å samle ideer om hvilke smaker av frokostdeig som skal brukes i barnets kalender. Ulike bokser inneholder litt forskjellige farger, slik at valg av forskjellige smaker vil sikre en mer fargerik kalender.

3. Legg tomme T-bokser på bordet med saks. Arbeid med barnet ditt for å klippe ut bildene hun liker best og sette bildene til side.

4 .

Finn pop-tart-bilder eller frokost-konditoribilder og skriv ut de som barnet ditt liker best.

5.

Kjøp Pop-Tart-klistremerker på nettet eller på en håndverksbutikk. Hvis klistremerkene er vanskelige å finne, skriv ut offentlige bilder på klistremerke.

6.

Be barnet ditt om å dekorere hver side i kalenderen ved å kutte opp Pop-Tart-bokser, klistremerker og andre trykte bilder. Hun burde lim bildene hvor hun vil ha dem og bruke markører til accen

Bruk kalenderen klistremerker for å legge til viktige dager, for eksempel helligdager, fødselsdager, avtaler og ferier, til kalenderen. De fleste kontorforsyningsbutikker selger grunnleggende kalendere som kan tilpasses for hånd.

8. Punch hull i toppen av hver side med hullpunch. Tre sider sammen ved å binde båndet gjennom hullene. Den ferdige kalenderen kan henges eller vises på kjøleskapet, veggen eller på en korkplate i barnets rom.

Pop-Tarts er frokostkaker som kommer i en rekke smaker, inkludert frostet jordbær, brunt sukker og kanel, sjokoladechip, blåbærmuffin og vill drue. Mange barn elsker å spise Pop-Tarts og vil bare elske noe annet enn å lage sin egen Pop-Tart-kalender for å holde rede på viktige ferier, skole dager og mer. Bruk materialer du har rundt i huset, og kjøp noen andre ting for å sette et smil på barnets ansikt og hjelpe henne med å ha litt kreativ moro i prosessen.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------