Stilling: ovs0

Hvordan lage din egen Lap Desk

 

1.

Snu ned kantene og hjørnene av treverket til de er glatte. Sand de flate sidene, om nødvendig. Fullstendig tørke bort sagvann.

2.

Lakk eller flekk toppen og bunnen av treverket ditt med jevne strekk. La belegget tørke helt. Merk at dette kan ta opptil 24 timer, avhengig av merkevaren, så følg produsentens instruksjoner nøye.

3.

Brett bomullsbatteriet inn i en 16 tommer med 11 tommers rektangel. Legg på toppen av lap-skrivebordet ditt nedover på en jevn overflate ved å sette bomullsbatteriet midt på baksiden av trebiten.

4.

Brett Kantene på stoffstykket over 1 tommers og jern for å holde dem brett. Senter stoffstykket over bomullsbatteriet.

Bruk polstringsklips for å feste stoffet til Treverk, som arbeider seg rundt kantene på stoffet. For best resultat bør takene plasseres side om side, men du kan oppnå gode resultater som avstander dem omtrent en tomme fra hverandre.

Tips og advarsler.

  • Klesbordet ditt kan klippes mindre for barn eller kutte med en liten innadgående kurve til forsiden for komfort når du setter deg ned.
  • Stoffbelegg, flannels , og andre tykke stoffer har en tendens til å bære bedre på rundebord enn bomull eller bomull / poly blandinger.
  • Klesplater tilbyr allsidighet mens du arbeider, slik at du beveger deg vekk fra skrivebordet eller bordet til et mer behagelig sted på sofaen eller i en stol. Enten du bruker et lap skrivebord for å skrive, lese eller holde en bærbar datamaskin, er det enkelt å lage din egen lap skrivebord. I tillegg tillater det enkle designet å tilpasse størrelsen, slik at du kan lage et lap skrivebord som vil tilfredsstille dine spesielle smaker og behov.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------