Stilling: ovs0

Hvordan lage Wind Chimes u0026 Whirlygigs

 

Bambus vindkule og variasjoner

1.

Klipp bambus i syv stykker, 10, 11, 12, 13, 14, 15 og 16 tommer lang, ved hjelp av en hacksaw med en 14 til 18 tenner per tomme.

2.

Sikre bambuslengder i benkeskuffen en om gangen, bruk veldig forsiktig trykk for å unngå å knuse dem . Bor et hull en tomme fra enden gjennom hvert stykke bambus, over diameteren, ved hjelp av en 1/8-tommers trebit og en kraftbor.

Lay en linjal på 6-tommers treplate, slik at den venstre enden av linjalen langs toppkanten er jevn med 0 og den høyre enden er til og med 6-tommers mark. Tegn en blyantlinje over disken. Vri disken 90 grader og lag en andre linje for å krysse den første. Bruk krysset mellom de to linjene som midtpunktet til din treplate.

4.

Bor et hull på 1/8-tommers diameter i midten av disken. Bor seks flere hull, jevnt fordelt, 1/2 tommer fra ytre kanten, rundt disken.

5. Skjær syv stykker av 24 tommer lang, 15 lb. test monofilament fiske linje. Fold hvert stykke fiskelinje i en halv med endene til og med.

6.

Passer den løkkede enden av en av fiskelinjens streng under O-ringen og opp gjennom åpningen i midten om en tomme. Trekk de to løse ender av fiskelinjen gjennom løkken, og trekk den resulterende larkens hodeknute tett mot ringen. Gjenta for de resterende seks strengene.

Pass begge løse ender av hver av fiskelinjene gjennom en av de syv hullene i treplaten. Trekk de løse ender av linjen som passerte gjennom senterhullet gjennom hullene i 16-tommers bambus og knute dem sammen slik at det vil Hold deg fast på disken.

Knytt hver av de gjenværende bambusstykkene til en av de gjenværende dobbelttrådene av fiskelinjen. Heng din bambusvindklokke fra en plantebrakett eller herde sirkelfabrikkhenger og vente på vinden.

9.

For å lage en alternativ versjon av denne klokka, bruk valget ditt av metallskjeer, strenger av jingle klokker eller andre varierte størrelser som klinker eller tinker når de slår seg og henger dem fra en stang i en rett rad.

Simple Whirligig Variations

1.

Tegn en spiraldesign på en 12-tommers diam ter plastskum eller håndverkskum sirkel, ved hjelp av en skreddersydd kritt eller voks overhead markering blyant, i en enkelt linje som ikke krysser seg.

2.

Klipp langs linjen til Gjør en spiral.

Punch et hull i enden av spiralen nærmest senterets sirkel, ved hjelp av en skjerpet aske eller isplukking.

p> 4.

Brett en 24-tommers lengde på 15 lb. test monofilament fiske linje i halvparten. Fest linjen til en 'O' -ring ved hjelp av en larks hodesknude, som du gjorde når du gjorde vindklokka. Pass de to løse ender av fiskelinjen gjennom hullet i plast- eller skumspiralen.

p> 5.

Lag et andre hull i den andre enden av spiralen og fest en 2-tommers jingle bell fra et andre doblet stykke fiskelinje.

6. < / p>

Heng din enkle whirligig fra en plantebrakett eller en grenavdeling.

7. Legg på åtte peis på arbeidsflaten, to brede og fire lange, for å lage et rektangel. Gjør all flamme på toppen av mursteinene, i et godt ventilert område.

8.

Don wrap-around øyevern, som om du var løst. Bernzomatic anbefaler bruk av Ansi Z87.1 1979 skygge nr. 4 eller nr. 5 linser mens du arbeider med lommelykt. Les og følg alle sikkerhetsadvarsler og alle produsentens instruksjoner før du bruker lommelykten.

9.

Varm 2-tommers bred, 24-tommers lange, fargede plaststrimler en om gangen, med en liten håndlampe. Hold fakkelen slik at kanten av flammen er minst to centimeter fra plastflaten, akkurat nok til å gjøre plasten fleksibel.

10.

Vri plaststrimmelen med skruen grep festet til hver ende. La det avkjøles til romtemperatur.

Bor et hull i den ene enden av hver strimmel og heng dem fra 'O' -ringer som beskrevet tidligere, ved hjelp av fiskelinje bundet med lark hodetelefoner. Heng dine hvirveler hvor de kan vri i vinden.

Tips og advarsler

  • Bruk tilstrekkelig ventilasjon når du gjør fakkelarbeid. var 30 ganger mer effektivt for å åpne et vindu, plassere en vifte i en døråpning på den andre siden av rommet og bruke viften til å blåse frisk luft mot maleren enn det var å plassere viften i vinduet og sikte bladene ut, 'sier staben hos Ecohaus, et miljøbyggingsleverandørfirma.
  • Bruk aldri fakkel på murstein uten peis. Brick- eller betongflater kan eksplodere når det er overopphetet. Metalloverflater kan overopphetes i fakkelarbeidet og ødelegger prosjektet.
  • Du kan lage vindklokkene fra alt som vil henge fra stenger eller stenger i et attraktivt arrangement og gi hyggelige lyder når vinden blåser. Lengre, tykkere gjenstander vil gi lavere toner på vindklippen din, mens mindre, smalere elementer vil gi høyere toner. Whirligigs spin eller flytte ved hjelp av vindkraft. Whirligigs med lengre, bredere padler vil bli raskere. Et pinwheel er en av de enkleste whirligigs.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------