Stilling: ovs0

Hvordan lage Sinamay Flowers

 

En enkel rose

1.

Klipp et stykke sinamay 2 med 8 tommer med saks. Fold 3/4 inches langs langsiden og jern. Klipp 8 tommer blomstertråd med wire cutters.

Påfør en perle av varmt lim inn i innsiden av jernkroken og legg ledningen i krøllen og brett stoffet sammen igjen .

3. Skjær brede 1/2-tommers dype V-formede hakk langs 8-tommers lengde motsatt brettet. Rull den korte enden til den hakkede siden. Den foldede trådsiden vil naturligvis danne en roseform. Gjør det så stort du vil, og sett den innsnevrede siden i blomstertråd og tape.

En Petal Rose

1.

Spor formen på en rose petal på sinamay stoff. Forleng bunnen av kronbladet i spisset form. Klipp ut kronbladet med saks. Klipp blomstertråd for å passe rundt kronbladet 1/4 tommers fra kanten. Brett kanten av stoffet over 1/4 tommers med tråden på brettet (innsiden) og sy en kappe rundt kronbladet. Strykejern eller damp for å fjerne eller minimere krøller. Gjenta petalen litt større og mindre.

2.

Monter petalrosen ved å samle de minste kronbladene først. Krøl bredden på kronbladet. Ledningen gjør at kronbladet holder sin form. Legg det neste kronbladet på toppen og bruk litt varmt lim på det pene bunnen. Fortsett å legge til kronblade til du har størrelsen på rosen du vil ha.

3.

Spor et roseblad og gjør flere blader ved hjelp av samme teknikk. Legg til bladene dine etter det siste kronbladet. Lim.

En liljeblomst

1. Velg et stykke 8- ved 8- tommers papir. Mål 2 tommer fra toppen og tegne en horisontal linje. Mål 2 tommer fra venstre side langs bunnen og merk merket A. Mål 2 tommer fra høyre side langs bunnen og merk merket 'B.' Tegn en linje fra øverste venstre hjørne til 'A.' Klipp langs linjen din. Tegn en linje fra øverste høyre hjørne til 'B.' Klipp langs linjen din. Tegn en grunne kurve fra øverste venstre hjørne til øverste høyre hjørne som går gjennom din horisontale linje. Skjær kurven din.

2.

Spor mønsteret på sinamay stoff og klipp stoffet. Kutt ledningen for å passe 1/4 tommers fra den buede kanten. Brett stoffet på den buede kanten over 1/4 tommers med tråden i vrbordet og sy på hemmet. Bøy stoffet slik at de høye punktene justeres sammen med ansiktssider sammen (ikke overbøy ledningen). Sy en 1/4 tums hem langs den lange rette siden. Vend stoffet rett ut og juster lillieformen.

3. Legg til blomstertråd og bånd i bunnen av blomsten, så vel som blader for å gi blomsten mer substans. Ofte blomsten vil ha en delikat stamen som kommer opp fra halsen. Plantefrø perler på ledninger pluss tynne sinamayblader for å skape denne effekten.

Tips og advarsler

  • De fleste sinamayblomstene bruker den kappede kanten eller foldet og sydd kant til skape blomstens form, slik at du kan forme og justere blomsterkreftene dine for å se akkurat slik du vil. Overvei å legge til fjær, perler og annet tilbehør for å forbedre blomstervennene dine.
  • Sinamay er et stoff som brukes til å lage hatter. Dette stoffet er laget av fibre fra abaca-treet, og det er lett og former godt, og det gjør det ikke lett. Sinamay har en halmaktig kvalitet og kan være blokkformet ved å bruke standard damp og pin rundt en blokk. Sinamay kan være fint vevd eller nesten nettlignende, og noen typer selges med stivere. Sinamay-hatter blir også dekorert med blomster laget av stoffet. Du kan replikere nesten hvilken som helst blomstform etter noen få enkle tips.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------