Stilling: ovs0

Hvordan lage Organza Vesker

 

1.

Bestem hvor mange inches lang og bred du ønsker den ferdige posen skal være. Dobbel lengden og legg til 1/2 tommer for et hemgodtgjørelse. Legg 1 tommers bredde for sømfradrag.

Kutt et rektangel med organza ved hjelp av dimensjonene som er bestemt i trinn 1. Brett rektangelet halvveis i lengden med feil sider sammen. Legg noen få pins langs sidekantene for å holde de to lagene sammen.

3.

Trekk symaskinen og velg en stikkinnstilling. Sy de to sidesømmene, søm og # xBC; tommer fra stoffets kanter. Fjern pinnene.

4.

Trim sømtakene til ca. 1/8 tommer ved hjelp av saks, og trim alle lange trådendene. Vri posen innvendig slik at de slemme sidene av stoffet vender ut og press sømene flatt slik at sømslinjen er langs brettet.

5.

Sy et annet sett av sidesømmene u0026 # xBC; tommer fra de brettede kantene. Dette vil inkludere råkanter av det første settet av sømmer.

6.

Brett den øvre (rå) kanten av posen over til feil side med u0026 # xBC; tommer, deretter av en annen u0026 # xBC; tomme. Klem rundt hodet.

7.

Fjern evt. Bordfeste fra symaskinen din. Sy langs den nedre foldede kanten på hemmet, sørg for at du holder den motsatte siden av posen fra den du syer ut av veien. Trim lange trådendene og vri posen til høyre.

8.

Klipp en lang, smal stripe av organza for å knytte seg til posen. Gjør det dobbelt så bredt, pluss en u0026 # xBD; tommer, som du vil at den ferdige slipsen skal være.

Vik stripen av organza i halv lengde, pin gjennom begge lagene langs hele lengden, og sy en rett søm u0026 # XBC; tommer fra råkanter. 10.

Slå dette røret på høyre side ut med den stumpe enden av en smal strikkepinne, trespyd eller spisepinne for å hjelpe til med å presse stoffet gjennom. Trykk røret flatt.

11.

Ta de to korte enden av slipset inn og sy langs langs kantene. Sy slipsen til posen: Pek midt på slipset på utsiden av posen, ca 1 tommers fra øvre kant, og sy noen sting frem og tilbake for å holde den på plass.

< h4> Tips og advarsler

  • Hvis du ikke vil lage bånd til posen, bruk det smale båndet, cording eller raffia i stedet.
  • Organza vesker er ikke bare vakre og nyttige, de gjør også et miljøvennlig alternativ til gavepakke eller papirposer som de kan brukes om og om igjen. Organza poser, i en rekke størrelser, er allment tilgjengelige i butikkene, men å lage din egen vil spare deg for penger og tillate deg å tilpasse farge og størrelse. Selv om organza ikke er det enkleste stoffet som skal håndteres, bør alle med grunnleggende sykunnskaper gjøre disse enkle posene. Franske sømmer gir posene et pent ferdig utseende.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------