Stilling: ovs0

Hvordan lage Loom Potholders

 

1.

Ta en løkke over en pinne på toppen av vevet; løp sløyfen ned til den tilsvarende pinnen på bunnen av vevet og hek den over den pinnen. Gjenta dette for alle pinnene over toppen av vevet. Disse vertikale sløyfene kalles vridsløyfene.

2. Start veving av potholderen ved å skyve vevkroken over og under vridsløyfene på toppen av vevet. Disse horisontale løkkene er veftløkkene. Pass på at du går over og under de to strengene i hver kretsløkke, ikke hver enkelt streng. Ta en sløyfe på enden av vevkroken og trekk den gjennom vridningstrengene, hekker hver ende av løkken på pinnene på siden av vevet.

3.

Begynn å vev neste vevsløyfe ved å sette inn vevkroken motsatt vei, den tidligere vevsløyfen ble vevd, vevet under noen vridsløyfer som den forrige sløyfen gikk over, og over noen løkker som den forrige sløyfen gikk under.

4. Fortsett prosessen med å skifte over og under veving av vævsløypene til du fyller alle pinnene på siden med sløyfer.

5.

>

For å fjerne potholderen fra vevet, start øverst til høyre og arbeid høyre til venstre, dra den første sløyfen fra pinnen, trekk deretter den andre sløyfen fra pinnen, sett inn heklehaken gjennom den første sløyfen og inn i den andre sløyfen, og deretter trekke den andre sløyfen opp gjennom den første sløyfen. Med den andre sløyfen fortsatt på heklehaken, trekk den tredje sløyfen fra pinnen, hek den og trekk den gjennom den andre sløyfen. Gjenta prosessen med å trekke neste sløyfe gjennom forrige løkke, arbeid rundt vevet og fortsette prosedyren rundt hjørnene. Endelig sløyfe igjen vil være hengslingen. Trekk den gjennom forrige løkke to ganger for å forhindre at den unraveling. Din potholder er nå ferdig.

Tips og advarsler

 • Hvis sløyfene er for små og ikke passer fra pinnen til pinnen på vevet, må du ikke t tvinge dem. De kan bryte vevstolpene på plastvev.
 • Den flate vevkroken som følger med vevet, har vanligvis en stor krok i den ene enden for veving og en mindre krok i den andre enden for å fullføre potholderen. Bruk hvilken som helst ende som er mest behagelig for veving av potholderen.
 • Barn kan trenge hjelp med å fjerne potholderen fra vevet. Det tar noen øvelser prøver å få sekvensen nede. Prosessen ligner kjettingsting i hekle.
 • En størrelse K heklehook er den størrelsen som fungerer best, men en størrelse større eller mindre vil fungere like bra.
 • Du kan vaske bomulls- og ullpottelagere, men de vil krympe hvis de tørkes i en tørketrommel.
 • Loom potholder veving er et flott prosjekt for barn. Potholders er raske å lage, fargerike og nyttige. Det er et prosjekt selv små barn kan håndtere med minimal overvåkning av voksne. Barn lærer å manipulere løkkene, noe som hjelper med øyehåndskoordinering, og de kan være kreative med fargemønstre.

  Kjøp vev og looper på håndverk og hobbybutikker, eller bestill dem online. Lommer er laget av enten plast eller metall. Plastlommepinner kan snappe over tid, metallvesker har lengre levetid. Løkker er tilgjengelige i bomull, ull eller nylon. Bomull og ull er å foretrekke , som nylon kan smelte hvis den blir utsatt for varme under bruk.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------