Stilling: ovs0

Hvordan lage Fleece Fringe tepper

 

1. Legg fleece på en flat overflate.

2.

Klipp fleecekanten med saks eller roterende kutter slik at den danner en rektangel, omtrent 54 tommer med 48 tommer.

3.

Plasser kartongfirkanten på et hjørne av fleece-rektangelet. Match kantene, og bruk firkanten som en mal for å kutte bort en 4-tommers firkant fra hjørnet. Gjenta for alle fire hjørner. Kast bort skrapflisen.

Bruk målebåndet og stoffmarkøren til å markere målinger for frynselengde, ca. 4 tommer fra hver kant.

5 .

Kutt fryns jevnt på alle fire sider ved hjelp av saks eller roterende kutter. Gjør kanten omtrent 1 tommers bred og 4 tommer lang.

6.

Slip hvert stykke frynse med en liten overhåndsknute til neaten, skille og sikre. Ikke strekk kanten når du knytter knuten.

Tips og advarsler

  • Pass på at kuttene dine er rene og jevne, uansett om du bruker saks eller en roterende kutter.
  • Selv om dette er et barnevennlig prosjekt, må du alltid føre tilsyn med barn når de bruker saks eller en roterende kutter.
  • Fleece, et syntetisk stoff, ble først født ut av behovet for ull erstatning under andre verdenskrig. Siden 1979 kan fleece stoffer finnes i alle farge-, mønster- eller lisensierte trykk, og har blitt populære på grunn av mykhet, lethed og omsorg. På grunn av sin unike napped tekstur (mye som filt), kan fleece bli laget i tepper som passer til din innredning - eller gi pris på gaver til nye foreldre eller til veldedige organisasjoner - ved hjelp av saks og et par gratis timer.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------