Stilling: ovs0

Hvordan hekle Nylon Net Scrubbers

 

1.

Hold nylonnettet slik du vil holde garn. Det bør komme i et rulle som er omtrent 1 tommers bredt. Hvis ikke, klipp nettverket til 1-tommers bredde først. Knuten strimler sammen på enden mens du løper ut av en stripe og trenger å bli med en annen.

2.

Lag fem kjedesøm og fest med en glidesting for å danne en sirkel. Du vil hekle neste runde av masker inn i denne sirkelen for å lage en rund skrubber.

3.

Kjede tre; dette teller som en dobbel heklesøm. Gjør ni flere dobbelte heklesømmer inn i sirkelen og legg med en glidesting inn i toppen av de tre første kjedestingene. Nå har du totalt 10 dobbelte heklesømmer.

4.

Kjede tre og lag en dobbel hekle i bunnen av startkjeden, og deretter lag 2 dobbelte heklinger i hver søm rundt. Bli med glidesting og fest av. Klipp arbeidsnylonet ditt, forlatt en 4-tommers hale og veve i de løse ender med en stor øyeblokk. en dobbel tykk skrubber, hekle to av disse og sy dem sammen.

  • I stedet for nylon netting, bruk bolter av tyllstoff fra håndverksbutikken eller resirkuler en gammel badskrubber som har blitt unraveled.
  • Hekle er en allsidig håndverk form som gjør at du kan lage nesten alt fra hjemmeinnredning til klær til leker. Bruk dine hekleferdigheter på en funksjonell måte og gjør hekle nylon nettskrubbere. Bruk dem til å skrubbe kroppen din og exfoliere tørr hud eller bruk dem til å skrubbe de stædige matflettene av rettene dine. Nylon nettskrubbere gjør et fint tillegg til en gave, og du kan hekle en på en time eller mindre.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------