Stilling: ovs0

Hvordan gjøre Ndebele Perler

 

1.

Kutt en tre fots lengde av beading tråd fra spolen. Trekk beading nålen med tråden. Legg til en frøperle i løpet av en tomme av enden av tråden. Anker frøperlen på plass ved å sette nålen rundt og gjennom det flere ganger.

2.

Gjør et oddetall av samme farge av frøperler på tråden slik at de Stopp ved ankerpannen. Du bør ha et jevnt antall perler på tråden. Du vil jobbe med en stige søm som grunnrute for ndebele sildbensømmen.

3.

Arbeid stigerømmen ved å passere tråden din over toppen av den siste perlen, og sender nålen tilbake gjennom den nest siste perlen, men i motsatt retning som beading nålen peker. Omvendt retning betyr at du jobber deg tilbake ned i rad av frøperler, men i stedet for å sette inn nålen gjennom perlen som vender mot ankerpannen, som du ville i de fleste perlesting, setter du nålen mot den siste perlen.

4.

Dra forsiktig tråden slik at de to siste perlene svinger litt. De ser ikke ut til å sitte rett på dette punktet, men fortsetter å jobbe og de vil rette seg opp i etterfølgende rader. Alternativt kan du dobbeltsømme hver perle langs rad og perlene sitter rettere. Cylindriske frøperler ser ikke ut som hakkede på rad som runde frøperler.

5.

Pass tråden under den tredje perlen fra enden og sett deretter nålen gjennom den tredje perle i motsatt retning, som i trinn 3. Trekk tråden forsiktig. Fortsett å arbeide deg ned på rad, vekslende tråden over en perle og under den neste, passerer alltid nålen gjennom samme perle i motsatt retning. På slutten av raden, skal nålen være spennende på toppen av ankerpannen.

6.

Ta opp to frøperler i den andre fargen for å starte andre rad og bygge ndebele sildbensømmønster. Hopp over den første perlen i grunnruten og sett nålen ned gjennom toppen av den andre frøperlen i grunnruten. Trekk tråden stramt og legg merke til at de to tilsatte perlene ligger i en V-form øverst på grunnruten.

7.

Sett nålen opp gjennom neste frøpille i grunnrute. Plukk opp to andre av de andre fargeprøskulene. Sett nålen ned gjennom neste perle i grunnruten. Trekk tråden stramt. Gjenta dette trinnet for å fullføre raden. På slutten av den andre raden, skal nålen trekke ut bunnen av den siste perlen i grunnruten.

8.

Sett nålen opp gjennom den andre til siste perle på basisraden og passere den gjennom den siste perlen i den andre raden. Dette vil forankre radene og tillate deg å starte din tredje rad. Flip arbeidet ditt hvis du foretrekker å perle i en retning.

9.

Plukk opp to frøperler som passer til basestrålenes perlefarge. Pass nålen ned gjennom den andre frøperlen på den andre raden. Den tredje radperlene danner også en V. Fortsett å jobbe deg ned i den tredje og påfølgende rader på samme måte som du beaded den andre raden.

10.

Arbeid en stingsøm over øverste rad for å fullføre prosjektet.

Den ndebele beading sting er også kjent som sildbens søm på grunn av zigzag mønster som vises som du legger frø eller bugle perler i beaded rader. Basen av ndebele sildbens søm er stigen søm. Begge disse sømteknikker er enkle å jobbe med litt øvelse. Den resulterende sildbenet design gjør et særegent mansjettarmbånd, stearinlys og mange andre personlige og hjemme d u0026 # xE9; cor elementer.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------