Stilling: ovs0

Hvordan bygge en protonpakke

 

1.

Legg kartongkassen på gulvet. Boksen skal være omtrent to meter med tre fot, men så lenge det handler om størrelsen på ryggen, trenger du ikke å bekymre deg for en eksakt størrelse.

2.

Lim din kakepanne eller kakeflaske med forsiden ned i midten av den nederste delen av den store boksen. Ta deretter medieformet boks (omtrent en halv fot bred og en fot i lengden) og lim den i øvre høyre hjørne av den store boksen, over kakepannen eller kakenes tinn.

3.

Kutt endene av to brusflasker og pakk flaskens kropper i svart elektrisk tape. tape de to ender sammen for å danne fatet i protonblasteren.

4.

Fjern alle ledninger fra min racerbilpistol og lim pistolen til bunnen av sodaflasene , nær baksiden, for å danne hele protonblasteren.

5. Lim enden av en vakuumslange (ca. tre til fire fot) til nederste høyre side av din kake tinn eller kake panne. Lim deretter den andre enden av slangen til baksiden av proton blaster (siden nær anta håndtaket og utløseren).

Få en annen lengde vakuumslange (ca. to fot) og lim den ene enden til venstre side av den lille boksen og den andre enden til den øverste venstre side av kakepannen eller kaken.

7.

Coat protonpakken i svart sprøytefarge og la den tørke. Lim deretter fire røde sykkelreflektorer på utsiden av kakepannen, og sørg for at en reflektor er i hvert hjørne.

Plasser passende advarselsskilt (biofare, fare, etc.) som du finner i hjørnene på baksiden av protonpakken, og du er ferdig.

Hvis du var ung da 'Ghostbusters' -filmene kom ut og var en fan av disse filmene, er det sjansene for at du spilte spill hvor du lot seg være en av de fire hovedpersonene eller til og med kledd som en av dem til Halloween. Hvis dette er tilfelle, vet du at ingen Ghostbuster kostyme er komplett uten en protonpakke. Dette er ryggsekkenheten med slangenlignende pistol som de pleide å fange spøkelser, og du måtte vanligvis kjøpe en kopi av den i en leketøybutikk. Men det er faktisk mulig å lage din egen.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------