Stilling: ovs0

Hvordan bygge en bil laget av mat

 

1. Bruk en kniv til å skjære en 4 x 4 x 2-tommers firkant i toppen av et brød, nær den ene enden av brødet. Bruk en skje for å forsiktig brette ut brød for å lage et firkantet hull. Dette er hvor sjåføren vil sitte.

2.

Hold en sandwichkake fast på en flat overflate. Stab en trespyd gjennom midten av kaken, og skyv deretter kaken til den dype enden av spyden. Kakene vil være bilens hjul, og spydene vil være akslene.

3.

Plasser den spisse enden av en spyd på stedet der du vil ha bakhjulene av bilen. Bilen vunnet ikke, så hjulene er kun for visuelle formål. Skyv spyden gjennom brødet, til et hjul møter siden av brødet, og spissen på spydet er synlig på den andre siden.

4. Hold en kake fast, men forsiktig, i hånden din. Plasser midten av kaken over spissens spisse i brødbrødet. Hold kaken på plass og skyv kaken inn i spyden.

5.

Gjenta trinnene 2 til 4 for å gjøre det andre settet av hjul.

6 .

Fest et tannpirk i bunnen av en rød gummitrop for å få baklys. Skyv enden av tannpirken gjennom baksiden av brødbrødet. Gjør dette for å gjøre en annen baklys, bruk deretter to gule eller hvite tannkjøttdråper for å lage frontlykter på forsiden av bilen.

7.

Sett en liten pære inn i torget i brødbrødet. Dette er bilens fører.

Fest en tannpirk gjennom midten av hullet på et stykke hjulpasta. Skyv tannpirken inn i fronten av torget på torget. brødet brød. Dette er rattet.

9.

Trekk et ansikt på føreren ved å bruke glasur i de valgte fargene. Dyp den dype enden av en spyd i isingen og bruk den til å male pæren.

Tips og advarsler

  • Prøv å lage en matbil med forskjellige materialer. For eksempel kan du lage en mindre bil bruker en brownie i stedet for et brødbrød.
  • Høgskoler over hele nasjonen holder hvert år konkurranser for å se hvilken student som kan gjøre den beste spiselige bilen. Konkurransinnganger må være laget av mat og kunne rulle som en ekte bil. Mens en bil som passer til disse kvalifikasjonene, er vanskelig å konstruere (derfor konkurranser), kan du lage din egen bil med materialer du finner i noe kjøkken. Gi det som en gave eller vis den som en borddekorasjon.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------