Stilling: ovs0

Hvordan bruke sirkulære nåler

 

Sømløs strikking

1.

Søm masker på enden av den sirkulære nålen som du holder i venstre hånd. Tallet vil avhenge av instruksjonene du følger. Legg på en ekstra søm.

2.

Legg nålen på en flat overflate og kontroller at sømmen ikke er vridd. Alle sløyfer skal vende mot samme retning. Hvis de vrides, vil de skape et problem mens du går, og du må rive ut arbeidet ditt helt tilbake til vridningen.

3.

Plukk nålen opp igjen , og flytt den første sømmen fra høyre nål til venstre nål for å starte sammenføyningsprosessen. Legg et stykke kontrastfarget garn mellom de to første masker på venstre nål for å markere begynnelsen på raden. Strikk disse to masker sammen. Trekk dem tett for å feste det sammenføyde området.

4.

Start strikking, gå inn i stingene på venstre nål som du normalt ville. På sirkulære nåler med sømløs strikking jobber du alltid på høyre side av stoffet. For eksempel, hvis instruksjonene sier at 'strikk alle rader når du arbeider på høyre side og strikk alle rader når du jobber på feil side,' vil du strikke alle rader i stedet, fordi du alltid jobber på høyre side. Dette samme konseptet overfører til hvilket mønster du gjør, inkludert økninger og reduksjoner.

5.

Start raden med den nye rundnålen i riktig størrelse i høyre hånd, hvis instruksjonene forteller deg å bytte nåler. Når den raden er ferdig, har du overført alle dine masker til den nye rundpinnen. Skyv sømmer til den andre enden av sirkulærnålen, så de er nå nærmest til venstre på venstre nål. Fortsett å strikke inn stingene på venstre nål.

6.

Avslutt prosjektet akkurat som du ville jobbe med to separate nåler.

Starte Små sømløse prosjekter.

Noen sømløse prosjekter må startes på fire spisse nåler før de er store nok til å gå inn på de sirkulære nålene. Dine strikkeinstruksjoner vil lede deg når du skal overføre til de sirkulære nålene.

2.

Strikk med rundpinnen til høyre og gå inn i sømmen på venstre spisspinne på begynnelsen av raden. Når du er ferdig med den første nålen, gå til den andre, tredje og tilbake til alle masker er på høyre sirkelål.

3.

Fordel stingene over kabelen. Fortsett å strikke inn i masker på venstre nål.

4.

Avslutt prosjektet som vanlig med vanlige nåler.

Strikking på rundpinne for Store prosjekter

1.

Søm sømmen til venstre nål.

2.

Vend nålene på slutten av hver

Avslutt prosjektet som du ville med to separate nåler.

Tips og advarsler < / h4>

  • Hold trykket i hver søm konsistent for å unngå å forårsake uplanlagte variasjoner i radbredde.
  • Sirkulære strikkepinner har to forskjellige fordeler over rette nåler. Med sirkulære nåler kan du lage sømløse prosjekter som vesker, luer og gensere. Og fordi sirkulære nåler er tilgjengelige i varierende lengder, bruker du dem til å skape prosjekter som for eksempel afghaner som krever for mange masker for å passe på enda lengre rette nåler.

    Det er to valg av sirkulære nåler: ikke-flyttbare nåler festet direkte til en fleksibel kabel, eller utskiftbare nåler med flyttbare kabler. Nålestørrelser for sirkulære nåler varierer vanligvis fra # 3 til # 15 og er laget av metall, plast, harpiks og bambus. Jo mer vanlige nål- og kabellengder varierer fra 9 tommer til 40 tommer. Det kan være andre størrelser, så undersøk ytterligere om du trenger andre størrelser enn de vanligste.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------