Stilling: ovs0

Hvordan blande vannfargemarkører

 

1.

Bland fargene umiddelbart etter at fargen ble lagt på papiret. Dette er viktigst når du arbeider med porøst papir. Når du jobber med glatt papir, er blandingen lettere fordi bleken ikke absorberes i papiret så raskt.

2.

Ta blendingspenna og forsiktig gni over linjene mellom fargene på papiret for å blande. Blandingspennen er i hovedsak en penn fylt med vann som hjelper til med å trekke to forskjellige farger sammen for å eliminere linjer. Denne typen blanding blander heller ikke to forskjellige farger sammen, men det hjelper med å oppnå et mykt akvarell utseende.

3.

Dyp en pensel i vann og puss malingen børste over fargene på papiret. Dette vil bidra til å etterligne utseendet på ekte vannfarger. Med nok vann bør fargene blandes lett. Ulempen med denne metoden er at papiret kan bli for vått og tåre eller ta for alltid å tørke.

4.

Skru markørene på et plastlokk. Krympe nok farge slik at overflaten av lokket er vått. Ta en annen farge og krysse den på en annen del av lokket. Ta en pensel og slipp noen dråper vann på overflaten av lokket.

5.

Bland de to farger sammen og bruk penselen for å bruke fargen til papiret . Dette er den mest effektive måten å blande to separate akvarellmarkørfarger sammen. Pass på at du ikke fortynner fargene med for mye vann. Fargene skal være myke, men ikke skyllete ut.

6.

Tørk en blandet akvarellbilde raskt ved å varme overflaten med en liten varmepistol. Dette vil føre til at vannet fordampes raskt. Dette er spesielt viktig på glanset papir, da fargene lett kan bløde og smuss før papiret tørker.

Blending akvarell markører er en nødvendig del av å jobbe med dem. Uten blanding vil fargestriker vises, og det vil være en sterk definisjon mellom farger. Ved blanding smelter fargene sammen pent for å skape en akvarell effekt som er myk og vakker. Det er flere måter å blande akvarell markører sammen, og hver metode har sine fordeler og ulemper. Velg din favorittmetode etter å ha prøvd noen forskjellige blandingsteknikker på et stykke papir.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------