Stilling: ovs0

Hvordan å bore et hull i en gemstone for beading

 

1.

Monter borepressen med en diamantkantet bit. Velg en borestørrelse basert på ønsket perlehullstørrelse. Det skal imidlertid være minst en 1/4 tommers perle rundt hullet for å sikre styrke og holdbarhet av perlen.

2.

Pakk en vass av kitt på inne i bunnen av plastbeholderen slik at putten er sentrert. Fest stenen som skal bores på putten. Sørg for at nok kitt er under steinen slik at boret går helt gjennom steinen uten å skade beholderen.

3. Fyll beholderen med vann helt ned i steinen.

4.

Hold av strømmen når du senker boret i vannet ved siden av steinen. Når biten har nådd en dybde mellom steinen og bunnen av beholderen, fikser du boredybden med borehullskruen.

5.

Senk bitt i steinen forsiktig og sakte. Etter å ha kommet inn i steinen 1/16 tommer, løft biten for å la vann komme inn i hullet. Fortsett å bore 1/8 tommer om gangen til du når den avgrensede dybden.

Tips og advarsler

  • Hvis du er seriøs med borekuler og er villig til å gjøre investeringen, kjøp en automatisk gemstone-boring laget spesielt for dette formålet.
  • Bruk alltid vernebriller når du arbeider med elektroverktøy.
  • For å bore hull i edelstener må du ha de riktige verktøyene og oppmerksomheten. De viktigste aspektene er å holde steinen plassert i en stabil posisjon under boring, og for å holde gemstone overflaten smurt for ikke å ødelegge biten. En diamantbit er nødvendig for de fleste steiner, unntatt mykere perler som rav. Bruk dumme kitt eller plakatpuss for å holde steinen fra å bevege seg mens du borer.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------