Stilling: ovs0

Hvilke typer skinn brukes til å lage lær

  Lær er laget ved å kjemisk behandle dyreskinn eller skjuler, i en prosess kjent som soling. Denne prosessen bevarer hudene, som deretter kan brukes til en rekke produksjonsformål, herunder fremstilling av sko, plagg og polstrede møbler. Et bredt spekter av huder kan brukes til å lage lær, alt fra det vanlige til det eksotiske.

Koehud

Koehud er den mest brukte skjul for å lage skinnprodukter. Satra Technology Center sier at 64 prosent av alt skinn tilgjengelig i verden hvert år er laget av ku huder. Kullhudeskinn brukes til å produsere mange produkter, spesielt klær og polstrede varer.

Saueskinn

Saueskinnskinn brukes til ting som jakker og tepper. Ullen kan stå igjen, noe som gjør fåreskinnskinnene spesielt varme. Lambskinn brukes også til å lage myke og luksuriøse lærvarer som hansker og strøk.

Svineskinn

Svineskinn brukes ofte til jakker, sportsklær og sadelstoler. Svineskinn har en veldig jevn overflate og kan brukes til å lage suede skinn.

Kidskin

Ifølge Dockers nettside er kidskin en lett, myk, sterk og porøs type lær. Dette geitskjulet skinn brukes hovedsakelig i produksjon av klær og sko.

Buffalo Hide

Buffelskjul er tykk og sterk, men har samme mykhet assosiert med cowhide skinn. Som kjedehud, kan den brukes til et bredt spekter av produkter. På grunn av slitestyrken, er den ideell for sko og jakker.

Hjort og Elk Skin

Hjertene av hjort og elg har blitt brukt av indianere i århundrer. Skinneskinn er mykt og glatt, men mangler styrken av kuvert. Elk skjult skinn er mykt og sterkt, men er nå ganske sjelden.

Alligator og krokodille skjul

Alligator og krokodilhud er sjeldne og derfor dyre. De er vant til å lage luksus og designer lærvarer som støvler, vesker og vesker.

Snakeskin

Snakeskin lær er kjent for sin skjønnhet i stedet for dens styrke. Den er tynn og svært fleksibel, noe som gjør den ideell for tilbehør.

Kangaroo Skin

Kangarolær er ekstremt sterk, men myk og veldig fleksibel. Det brukes til å lage motorsykkellær og visse modeller av moderne fotballsko. Fotballskoprodusenter refererer ofte til kangarolær som 'K-lær'.

Strukshud

Strudseskinn er attraktivt, mykt, sterkt og dyrt. Den brukes i designprodukter fra små tilbehør til polstrede møbler.

Zebra Hide

Zebra hide er en annen eksotisk og dyr dyreskinn. Zebra hud lær er ofte brukt til møbler møbeltrekk, tilbehør og poser.

Fish Skin

Fiskeskinn kan også brukes til å lage lær. Sharkskinn lær er mykt, slank og slitesterkt, men veldig dyrt. Ifølge Sadhana Tanning Co.-nettstedet har stingray skin blitt brukt til å lage lærprodukter i Japan i århundrer. Den brukes nå av noen designer etiketter i produksjon av mote tilbehør som håndvesker. Som sharkskin er stingray skinn dyrt.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------