Stilling: ovs0

Hva lager høykvalitets silkeblomster?

 

Robuste stammer

Det er enkelt å plukke ut spinkel, dårlig laget silkeblomster av deres plaststammer og billig utseende. Ønskelige stengler er individuelt kablet og innpakket med et realistisk materiale og utsmykket med en nøyaktig visning av løvverk og De vil kreve liten innsats for å jobbe med og bøye, men vil ikke vise noen skarpe vinkler eller unaturlige bevegelser når de settes på plass. Mens de vakrere, realistiske silkeblomstene vil koste mer penger, er det verdt det når du er ser etter ekthet.

Pretty Petals

Kronblad av silkeblomster av høy kvalitet holder formene sine godt og vil ikke falle til tross for hvor ofte de håndteres eller hvor de blir vist. Billige imitasjoner kommer til å falle på stengene og ser ut visnet over tid, og ved tett undersøkelse vil du se bleknet og slått ut. De er også lett identifisert av akrylens dimmedråpedråper som aldri vil bli funnet på fine silkeblomster.

Silkemyke

Den realistiske følelsen av kunstige blomster av høy kvalitet kan tilskrives det faktum at nå avanserte stykker er ikke laget av silke i det hele tatt. Realistiske falske blomster som er ekstremt livlige er laget av unike blandinger av polyuretan, latex og andre avanserte polymerer. Disse forbindelsene har gitt blomstermakerne en ny elastisitet i stengler, løvverk og knopper som muliggjør mer realistiske etterligningsevner når de arrangerer blomster. Bomull, polyester og litt silke brukes til billigere etterligninger.

Brilliant Blooms

I tillegg til å gi kunstige blomster en ekte følelse, gir nye, sofistikerte beleggsteknikker sande blomster av høy kvalitet som er fange øyet år etter år. Et spesielt lagringsprosess skaper en fargestyrke av stengler, kronblader og knopper som etterligner høydepunktene og tonene som blomstrer av Mother Nature. Disse høyteknologiske fargeteknikkene, opprettet i amerikanske universiteter og tekniske laboratorier, er nøkkelen til å skape materialene som blomstermakere må gjøre nøyaktige replikas.

Passende kutt

Ingenting varsler tilskuere til en falsk blomst som en upassende stengelengde eller pryd av løvverk. For mange eller for få blader på en enkelt stamme gjør blomsten kunstig, noe som viser at balansen mellom blomster og grønt er nøkkelen til en blomst eller et arrangement av kvalitet silke. Noen dyrere eller realistiske kunstige blomster kan til og med ha noen avtagbar løvverk, og gir friheten til å velge hvor grønt eller blått stengene er til enhver anledning. Silkeblomster av høy kvalitet har vist seg å være et attraktivt, rimelig alternativ til friske blomster for spesielle anledninger eller som buketter, og i motsetning til deres levende kolleger, vil de vare i mange år i stedet for noen få korte dager. Utformingen av kunstige blomster er en kunst som har blitt praktisert i tusenvis av år, og gjenstander har blitt funnet som indikerer forsøket på å rekonstruere fauxblomstringer med trespring, steiner og til og med menneskehår. I dag fortsetter vår interesse og lurer på produksjon av 'botanisk korrekte' kunstige blomster.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------