Stilling: ovs0

Hjemmelaget Insect Repellent

 

Insect Repellent # 1

1. Legg til 4 ss baby olje og 1 ss antiseptisk væske desinfeksjonsmiddel i en bolle eller applikator flaske. Antiseptisk væske desinfeksjonsmiddel har mange applikasjoner og kan kjøpes online eller hos store forhandlere som Target.

2. Bruk en silikon saus børste for å røre innholdet. Hvis du bruker en applikatorflaske, tett beholderen og rist til innholdet kombinerer.

3.

Sug bugavstøtende på huden med silisonsausbørsten eller bruk med applikatorflasken . Du kan også bruke avstøtende for hånd. Påfør armene, bena, nakken og bak knærne, som er de viktigste områdene som feilene retter seg mot. Blandingen er ikke svært absorberende, så gni grundig i opptil 30 til 60 sekunder for fullstendig absorpsjon.

Gjenta hver 2 til 3 timer og igjen etter svømming.

p>

Insect Repellent # 2

1.

Legg en spiseskje vaniljeekstrakt til en kopp vann. Blandingen er veldig tynn, så gni grundig inn i huden for fullstendig absorpsjon.

2. Bland innholdet sammen i en sprøyteflaske. Skyll kraftig for å kombinere.

3. Påfør huden på steder som gnider målområder som bak nakken, armene og bena.

4.

Tips og advarsler

 • Oppbevar 2 til 3 dråper vaniljeekstrakt i en bolle i et åpent område i hjemmet ditt for å holde feilene unna. Mygg, lopper og bite fluer hater lukten av vanilje.
 • Naturlige insektsprayer som babyolje og antiseptisk væske desinfeksjonsmiddel samt vaniljeekstrakt, er trygge for barn og har ikke alkoholer som de kommersielle merkene , som kan tørke huden og forårsake irritasjon, og de fleste ingrediensene er allerede i hjemmet).
 • Hjemmelaget insektmiddel er kjemisk-fri, miljøvennlig, biologisk nedbrytbar og fungerer som et effektivt alternativ når man støtter bakveier
 • Ifølge Virginia Hopkins Health Watch, 'The Natural Bug repellents ikke varer så lenge, men er fortsatt svært effektive mens de varer.'
 • Insekter kan være irriterende i beste fall. Med mosquitoes, gnats og midges summende rundt og lander på din favoritt mat, en dag ute i solen eller en time på en piknik feiring kan være alt annet enn morsomt. Å måtte kontinuerlig kjøpe insektmiddel på lokale forhandlere kan være kostbart, med det varierer i pris fra $3,99 til $22,99 avhengig av merkevaren. Derfor bruker mange foreldre, bobiler og jegere hjemmeoppskrifter for å bli kvitt uønskede insekter.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------