Stilling: ovs0

Hjemmelaget Gavekort Konvolutter

 

1.

Finn ut hvilken størrelse konvolutt du må gjøre ved å måle størrelsen på kortet. Konvolutten skal bare være litt større enn kortet.

2.

Kutt rektangulære biter av bunke som er en halv tommers bredere enn kortet og dobbelt så lenge. Ta den nederste kanten opp en kortlengde slik at den er en tomme fra toppen av konvolutten og fest den med en rett pinne. Konvolutten skal nå være en kvart til en halv tomme bredere og lengre enn kortet.

3.

Sy en rad sømmer opp på begge sider og over toppen av konvolutten klaff. Stingene over topplappen vil holde tråden på burlap fra unraveling.These kan lett syes for hånd, hvis du foretrekker det. En rad med rette masker skal være tilstrekkelig.

4.

Vik kanten på konvolutten ned. Fest en kardborrelås på innsiden av klaffen og på det tilsvarende punktet på forsiden av konvolutten. Hvis bøylen ikke legger seg så flatt som du vil, trykker du på den med et stryke, så brettet holder seg på plass.

5.

For å legge konvolutten i gaven, sett inn et stykke bånd eller ledning i øvre hjørne av konvolutten. Skyv den gjennom en åpning i burlap-stoffet i konvoluttens øverste klaff og gjennom baksiden av konvolutten selv. En 5- eller 6-tommers bunktråd som er oppgradert fra kanten av et annet stykke burlap, kan også brukes til å Fest konvolutten til gaven.

I stedet for å bruke de tradisjonelle, små, hvite konvoluttene, legg til litt farge som forbedrer eller samsvarer med gavepakken eller båndet. Gavekortets konvolutter laget av filt eller burlap gjør en nyttig gave som ikke blir kastet bort med gavepakken. Konvoluttstørrelsen du lager vil avhenge av størrelsen på kortet du bruker. De fleste gavekortene er svært små, men de kan gjøres i alle størrelser.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------