Stilling: ovs0

Historien om Double-Wedding-Ring Quilt

 

Første utseende

Quiltmønsteret oppstod først i Capper s Weekly 20. oktober 1928. Det ble sendt av en Celia Yeager Patterson. Senere samme måned var det i Kansas City Star Newspaper og i Ladies Art Company-katalogen. Det er ingen dyner som viser dette mønsteret som går til før 1920.

Derivasjon

Det er mulig at Double Wedding Ring-dynen utviklet seg fra andre mønstre. Et slikt mønster er Pine Burr, eller Philadelphia Patch Dette er andre patch-blokker som bare sys på diagonalen, i stedet for rett. Disse andre patchblokkene var ofte Pickle Dish. Under depresjonen ble denne patchen ofte kalt en indisk wedding ring patch, en mulig avledning av Double Wedding Ring.

Forskjellige navn

Double Wedding Ring quiltet har vært kjent av mange navn gjennom årene. Selv om det kan være noen variasjon i mønstrene under forskjellige navn, er det fortsatt samme design. Andre navn inkluderer Rainbow , Pincushion, Rundt World, Coiled Rattlesnake, Pickle Dish, King Tut, Endless Chain og Friendship Knot. Totalt kan mønsteret finnes under omtrent 40 forskjellige navn gjennom årene. Dette gjør det vanskelig å oppgi opprinnelsen til dette quiltmønsteret.

Produksjon

I begynnelsen av 1900-tallet ble ringene pieced og sydd sammen. Når alle ringene var ferdige, ble de appliqued på en solid bakgrunn. Ved midten av 1900-tallet ble de ferdig som et lappeteppe. Fordi det var et vanskelig mønster, men veldig populært, begynte stoffverkere å lage stoff som så ut som Double Wedding Ring-dynen. Det eneste syet som trengs for å lage et dyne, var å feste det til batting og et stoff.

Depresjons popularitet

Under depresjonen var Double Wedding Ring quilt mønsteret veldig populært. Det var et intrikat design som tok en avansert quilter for å fullføre vellykket. Kvinner ville starte dette mønsteret før de giftet seg, selv om det vanligvis ikke var ferdig i mange år etter at bryllupet fant sted. Noen kvinner ville selv starte det i deres tidlige tenåringer, hvis de ønsket å få det ferdig med bryllupsdagen. en populær dyne i løpet av denne tiden fordi den kunne være laget av stoffskrap, selv om det var nødvendig med et solid stykke for baksiden. Denne dynen ble plassert på sengen for gjester eller spesielle anledninger, ikke til daglig bruk.

Myter

Det er flere myter som flyter rundt Double Quilt-mønsteret. En sier at en ektemann bestemte seg for å få en dobbeltseremoni, og hans kone stemte på ham ved å komme opp med dette mønsteret. En annen myte antyder at en kvinne og hennes forlovede ikke hadde nok penger til bryllupsringer under borgerkrigen. Hendes bestemor opprettet denne quiltet og ga det til paret og sa at det var deres ringer, i dyneform i stedet for fingrene. Double Wedding Ring quiltet er veldig populært, og på grunn av sin popularitet tror folk at det har eksistert i årevis. De tidligste kjente dynene i dette mønsteret, men bare dateres tilbake til 1920-tallet, er relativt unge så langt som dynemønstre går. Mønsteret er en serie sirkler og ringer sydd sammen i rader og kolonner. Populære fargeskjemaer dreier seg rundt rødt og hvitt eller blått og hvitt, avhengig av quilterens preferanse. Denne dynen er vanskelig å lage, og er vanligvis bare forsøkt av en dyktig quilter.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------