Stilling: ovs0

Hastighetsgraveringsverktøy

  Gravering er handlingen om å skape forsynt bokstaver på en overflate, enten det er på en klump av stein eller en skinnende diamant. Med tanke på mengden forskjellige overflater som kan graveres, er det bare hensiktsmessig at det finnes et bredt utvalg av graveringsverktøy på markedet. Det er fem spesielle verktøy å tenke på når du vurderer å velge et høyhastighetsgraveringsverktøy.

Air Engraver

En luftgraver er det letteste, mest enkle å bruke graveringsverktøyet på markedet. gravering ser ut som lange, tynne penner og kan veie så lite som en halv unse, noe som gjør dem utrolig enkle å bruke i høy hastighet og i lange perioder uten belastning. Til tross for den svake staturen, kan luftgraveren grave inn alt fra tre til juveler. I tillegg på grunn av sprøytetåkefunksjonen som er tilgjengelig på luftgraveren, er det enkelt å vaske bort eventuelle rester som er forårsaket av graveringen og få et klart bilde av arbeidet du nettopp har gjort.

Power Engraver

A Strøm graver er drevet av et batteri som er festet til gravemaskinen med en lang ledning; Den faktiske graveren er imidlertid bare størrelsen på en penn. Denne lille størrelsen gir ekte presisjon når du arbeider på en hvilken som helst overflate, og en maktgraver brukes ofte til å sette delikate detaljer på smykker eller metall i fart. En kraftgraver fungerer ved å bruke et lite metallspinnblad for å etse inn i en overflate, og arbeider veldig gradvis. Selv om metallbladet ikke tillater samme manøvrerbarhet som en luftgransker, er den fortsatt veldig nøyaktig.

Oscilleringskutter

I forhold til en luft- eller kraftgransker er den oscillerende kutter et mye større maskinstykke, omtrent tre ganger størrelsen på de to første graverene nevnt. Det gir en mye kraftigere graveringsevne, noe som gjør den nyttig for gravering i tykke materialer som stein, men relativt ubrukelig hvis du jobber med et delikat materiale. Den oscillerende kutteren forblir et populært verktøy til tross for feilene, da det kan brukes som kappemaskin, grinder eller sander hvis du kjøper riktig bit vedlegg.

Lasergraver

En lasergraver er den mest teknisk komplisert form for gravering, da personen som kontrollerer den ikke håndterer utstyret --- operatøren programmerer bare kommandoene i datamaskinen som styrer den. Lasergravering har fordelen av å være den mest eksakte graveringsformen og kan produsere nøyaktig arbeid med utrolig raske hastigheter, og fordi det ikke bruker noen mekaniske deler å grave, betyr det aldri at du må erstatte noen vedlegg. Lasergraver brukes vanligvis kun av profesjonelle graveringer på spesifikke materialer som polymer eller legeringer, heller enn gjør-det-selv-entusiaster.

Datamaskinens numeriske kontrollmaskiner

Datatallkontroll, eller CNC, plussfresemaskiner som brukes til å grave materialene 'en masse' i fabrikker. Maskinen tillater fabrikker å produsere mange mer graverte materialer på en mye kortere tid enn det ville være mulig hvis de var avhengig av gravering for hånd.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------