Stilling: ovs0

Forskolegårdskunstprosjekter

  Hvis du ikke bor i et landbruksområde, kan førskolebarnet aldri ha melket en ku, holdt varme barnekyllinger eller opplevd fødsel av babydyr. Mens det er så mye arbeid å kjøre en ekte gård, kan de bare nyte late som å være en bonde. Kunstprosjekter er en nyttig måte å la ham ha noe landlig gøy, uansett hvor du bor.

Silo

Siden bønder bruker siloer som et lagerhus for elementer som korn, er de ganske viktige for riktig oppdrett. La din lille bonde lagre alle slags ting med dette silofartøyet fra Enchanted Learning. Du trenger en havremelkjøl med tom kartong (typen du kjøper bulk havremel), et stykke hvitt kortlager, maling, saks og lim for dette håndverket. Hvis du holder lokket fra beholderen, kan barnet ditt bruke dette til å lagre virkelige gjenstander. Fjern lokket, vri beholderen opp ned, slik at åpningen vender ned, og få barnet til å male hele utvendig beholder med tempera-maling. På kartongene, spor en rund kan eller plate (ca. seks inches i diameter), og kutt den ut. Klipp en spalt inn i sirkelsenteret, og trekk endene sammen slik at de overlapper for å danne en kjegle. Lim konen til toppen av beholderen og sett på lokket. Hvis han vil, kan barnet ditt tegne vinduer eller en dør på siloen, og den vil være klar til å lagre sin gårdsbruk. (Se Referanser 1)

Fårmagnet

Med denne enkle båten fra FreePreschoolCrafts.com kan førskolen din lage en hel familie av får som aldri trenger å klippe. Med brunt eller svart kartong, hjelp den lille en spore hennes håndtrykk. Du kan også spore din egen for en voksen sau. Kutt ut håndtrykkene, strøk deretter 2 eller 3 bomullsbolter og lim dem til håndtrykkene for å dekke håndflatene og en del av fingrene. Håndtrykkene skal være opp ned, med fingrene på bunnen for å danne bena. For et øye, som går på tommelen, kan du bruke googly øyne eller bare tegne dem på. Når du er ferdig, bruk båtlim for å feste en rund magnet (tilgjengelig på håndverksbutikker) på baksiden, så la den lille du ha det gøy å leke med disse sauene på kjøleskapet. (Se Referanser 2)

Jingling Cow < / h2> Hvilken gård ville være komplett uten kyr? For dette håndverket fra BusyBeeKidsCrafts.com trenger du rosa byggepapir, svart maling, en stor papirplate, en liten papirplate, lim, en liten jingle klokke og en 4- tommers stykke 1/4-tommers bånd i hvilken som helst farge. Du trenger også en renserør og hullpunch hvis du vil henge denne kua på en dørknap. Vri den store papirplaten opp ned og la den lille en male flere svarte prikker på platen. Klipp ut to ører fra den rosa konstruksjonen Papir og holder så liten tallerken med høyre side opp, la den lille lime ørene til felgen. Vri den lille platen opp ned (slik at ørene bare stikker ut bakfra) og lim den lille platen til midten av den store som din lille har malt. For munnen, klipp en oval fra det rosa byggepapiret, lim det på den lille papirplaten. Den lille kan male sorte øyne på kua eller kutte små sirkler fra svart byggepapir og lim dem i stedet. Trekk jingle-klokken på båndet, bind den deretter i en bue og lim den til bunnen av kuens ansikt. Hvis du vil, kan du slå hull i toppen med hullpunch, tråkk rørrøret gjennom og krølle det i en hale, og heng det på en dørknap. (Se Referanser 3)

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------