Stilling: ovs0

Essential Oils Candle Making Instruksjoner

 

1.

Varm vann i dobbeltkokerpannen til kokepunktet, og reduser deretter til lavt kokepunkt. Plasser voks i den indre potten og legg den over den ytre potten for å begynne å smelte voksen.

2.

Når voks smelter, rengjør glassburet og sett inn wicket i sentrum av krukken. Bruk en liten mengde klebrig voks for å sikre wick-fliken til bunnen av krukken. Vik overflødig wick rundt båten til stokken ligger over krukkeåpningen for å forhindre at wicket skifter til siden under helling.

3.

Kontroller voks med lyset termometer til det når temperaturen som anbefales av voksprodusenten. Fjern den voksfylte indre gryten fra vannet og legg til fargestoffet. Rør forsiktig med en metallskje til brikken er helt smeltet.

4.

Rør essensiell olje inn i den fargede voks. La voksen kjøle inntil den ligger like over smeltetemperaturen. La voksen avkjøles før du hælder det, slik at det ikke kommer til å synke rundt wicket mens det herdes.

5. Legg langsomt voks inn i glassburet til den når omtrent 1 tomme fra toppen. Pass på at wicket er sentrert og stramt på båten.

6.

Tillat lyset å herdes. Hvis det oppstår noe synkronisering, smelter du resten av voks for å fylle ut det sunke området. Vent 2 til 7 dager for stearinlyset til å kurere før det brenner.

Tips og advarsler

 • Bruk en widescreen-krukke, bruk to wicks for en mer til og med brenne.
 • I stedet for å bruke en dobbel kjele, kan du bruke voks som er trygt å smelte i mikrobølgeovn. For store mengder voks, bør du vurdere å kjøpe en voks smeltedigel.
 • Cajun's Candles anbefaler: 'Aldri smelte voks på komfyren din, med mindre du bruker dobbeltkokermetoden. Aldri smelte voks på eller i noe som ikke har noen form for temperaturkontroll fordi voks har et flammepunkt og vil briste inn i flammer uten advarsel når den når det punktet. Avhengig av voks kan flammepunktet være mellom 290 [og] 380 grader. '
 • Vær forsiktig når du hælder smeltet voks for å hindre at du brenner huden din. / li>
 • Eteriske oljer kan være brennbare, så vær sikker på å røre dem inn etter at voks er avkjølt og hold dem unna direkte varme.
 • Eterisk olje er konsentrert olje ekstrahert fra naturlige produkter som blomster, frukt og andre deler av planter. Det tar en stor mengde plantemateriale å lage en liten mengde olje, noe som gir oljen en konsentrert duft. Eteriske oljer har blitt brukt i parfyme for tusenvis av år, og noen har også medisinske kvaliteter. Når det brukes i stearinlys, skaper essensielle oljer naturlig duftende og potensielt fordelaktige stearinlys.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------