Stilling: ovs0

Den beste måten å lim en puslespill sammen

 

1.

Spred et tynt lag av decoupage eller puslesparespeser over toppen av puslespillet, sørg for å belegge hvert eneste puslespill.

2.

La det første kappen tørke for den anbefalte tiden på emballasjen for produktet du bruker, vanligvis et par timer før du legger på et annet tynt lag over hele puslespillet. La den andre kappen tørke.

3.

Skyv puslespillet rundt på toppen av bordet for å sikre at det er solid. Du kan føle om brikkene trekker vekk fra hverandre når du skyver puslespillet rundt. Påfør et annet tynt lag og la det tørke hvis puslespillene ikke synes å være klæbet til hverandre godt nok.

Skyv puslespillet utenfor kanten av bordet. på et stykke papp større enn det ferdige puslespillet.

5.

Vri puslespillet over, med pappa, på bordet, så puslespillet ikke er opp ned.

6.

Spred et tynt lag av decoupage eller puslesparespeser over pussens bakside, igjen med skumpenselen. La denne pelsen tørke før du bruker en annen.

7.

La den andre kappen tørke helt før du prøver å ramme eller på annen måte flytte puslespillet.

Mange mennesker i alle aldre liker å sette sammen et puslespill. Enkle puslespill med bare noen få biter kan kjøpes for små barn å sette sammen, mens mye større puslespill med tusenvis av brikker kan kjøpes for eldre barn og voksne for å studere sammen. Lim sammen dine ferdige oppgaver for å redde dem. Bruk limte puslespillene som kunstverk på veggene dine, eller legg dem under en glassrute på et sluttbord for å legge til innredningen i ditt hjem, så vel som å vise frem din oppnåelse.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------