Stilling: ovs0

Bursdagshåndverk for småbarn

  Fødselsdager er spesielle dager --- spesielt for barn --- som de er en pause fra det daglige livet og er en spesiell ferie laget bare for dem. Hvis din pjokk har en kommende bursdag, utvilsomt du planlegger en fest for å feire arrangementet. Når du forbereder festen, ikke glem å inkludere håndverksarbeid.

Tissue Paper Dinosaurs

Hvis du har en dinosaur tema-bursdagsfest, vil smårollene glede seg over å gjøre dette enkle håndverket. samling av forskjellige dinosaurer --- brontosauruser, tyrannosauruser, triceratops --- og kutte dem ut. Gi barn muligheten til å velge deres favorittdynosaur. Gi dem biter av forskjellig farget skrappapir. La dem rive opp papirkapasiteten og skru opp brikkene.

Piratteleskoper

Småbarn vil ha det gøy å leke med disse håndverkene på en pirat-tema bursdag. Fest før festen, samle nok papirhåndklerør for hvert barn som går på festen. Tilfør hvert barn med et papirhåndklerør, svart og gullkonstruksjonspapir og kritt. Ha dem dekke papirhåndklerørene med lim og hjelpe dem til å dekke rørene er hvite h svart byggepapir. Be dem om å dekke slutten av det svarte byggepapiret med lim. Klipp gullkonstruksjonspapiret i smale strimler. Ha barna dekket limet de legger på det svarte byggepapiret med en av gullbitene. La dem bruke krittet til å lage design på sine teleskoper. Få barn til å lage disse håndverkene i begynnelsen av festen slik at de kan ha det gøy å leke med dem.

Bilderammer

Dette håndverket dobler som en morsom festfavør. Gi partygoers med vanlige tre bilderammer, faux krystaller, klistremerker, glitter lim, pom-poms og andre kunstmaterialer du synes er passende. Hjelp dem til å dekorere sine bilderammer ved hjelp av en hvilken som helst kunstforsyning de ønsker. Snap bilder av barna ha det gøy på festen og legg dem i rammene. Foreldre og barn vil sette pris på minnet. Dette prosjektet er ideelt for alle bursdagsfest --- tema eller ikke.

Glass slippers

Gjør gjestene glass glidelås på et prinsesse-tema bursdagsfest. Kjøp et par billige flip-flops eller ballettsko for hvert barn. Fra en håndverksbutikk, kjøp falske perler, paljetter, glitterlim og falske blomster. Gi hvert barn et par flip-flops eller sko og la dem dekorere dem som de ønsker. Flip-flops er et morsomt alternativ til ballettsko; De har en tykkere bunn og er bedre for å ha på seg ute.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------