Stilling: ovs0

Bruker til spisepinner

  Chopstick bruk dateres tilbake over 5000 år, med de første spisepinner som et enkelt stykke som ligner pincett. Ved det 10. århundre utviklet de seg til den velkjente todelte enheten som i dag er den primære spiseprodusenten i det meste av Øst-Asia. Spisepinner er tilgjengelige i elfenben, jade, plast, tre, metall, samt disponible stiler. Engangs spisepinner er spesielt tilpassbare til en rekke bruksområder.

Matlaging

På kjøkkenet kan en spisepinde (engangs og noen ikke-disponible stiler) bli mer enn et spiseprogram. Bruk den som et ekstra matlagingsverktøy. Slå egg, rør såser og server nudler med spisepinner. Wooden spisepinner vil ikke smelte eller skrape nonstick overflater, noe som gjør dem egnet til omrøring omrøring steke retter. Rør drikker med spisepinner, slik som cocktailer, kaffe eller iste i høye briller.

Verktøy

Engangs treskoteletter gjør praktiske verktøy rundt huset. Etter bruk av treverktøyet for å fjerne tyggegummi fra bunnen av en sko eller for å rengjøre gunk fra stramme steder, for eksempel i skjermgirene, kast bort spisepinnen. Størrelsen på spisepinnen passer til små steder, nyttig når du henter gjenstander fra under ovnen eller andre apparater.

Hår

Bruk dekorative spisepinner som et attraktivt hårpynt eller bunholder. Noen hårbjelker festes til håret ved hjelp av en pinne. Når du har forlagt din barrettepinne, erstatt den med en spisepinne. Hvis nødvendig, kutte enden av engangspinnen til tre for å gjøre den til en passende størrelse for barretten.

Hagearbeid

Bruk høstbare spisepinner som plantestøtter, eller som støtte for potteplanter. Når du lager et terrarium i en tettsittende beholder, kan spisepinner være nyttige for å plassere plantene og flytte jord, eller gjøre innrykk i jord for frø.

Leker

Bruk et par spisepinner som improviserte trommestikker eller en rekke spisepinner som pickuppinner. Slå engangspinner i fantasifulle leker - men hold øye med ungdom, da trepinner har skarpe ender og kan splinte.

Håndverk

Når du gjør håndverk, er engangspinner nyttige verktøy samt et håndverksmateriale. Med en engangs spisepinne, rør malingen, lim på eller bruk pinnen til å plassere gjenstander når du oppretter et prosjekt. Eller bruk trepinne som du ville ha et tynt stykke tre. Bruk f.eks. spisepinner som håndtak for dukker, som byggemateriale når du bygger en skulptur eller et miniatyrlogghus, som et dukkehus flaggstang, som skiskole for en dukke eller som håndtak for et pinwheel.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------