Stilling: ovs0

African Wire Perler Ideer for Nøkkelringer u0026 Halskjeder

  Afrikansk wire-and-bead håndverk gjør flotte gaver. Perlene gjør det mulig å legge til noen farger du ønsker å lage, og ledningen gir deg friheten til å lage et bredt utvalg av former, fra dyr til enkle halskjeder til blomster til armbånd. Nøkkelringer og halskjeder er gode startprosjekter for alle som er interessert i afrikansk wire beading.

Stilig Halskjeder

Bruk wire og afrikanske perler for å lage et fargerikt, funky kjede. Du trenger en 3-yard bit beading wire og flere fargerike perler --- antall og farger på perlene er opp til deg. Slip ledningen gjennom en hoppe ring og vri den, sikre hoppringen en hage inn i wire. Begynn glidende perler på kortere stykke ledning, vri ledningen rundt hver for å holde den på plass. Bruk det lengre stykket, vev og vri det tilbake gjennom dine allerede gjengede perler, og legg til flere perler i mellom. Trekk ledningen rundt For å bringe den tilbake til hvor den stirret. Fest de løse ender til en annen hoppring, og bruk minnetråd og et lås for å fullføre kjedet.

Animal nøkkelring

Bruk ledninger og perler for å lage små dyreformer, slik som frosker eller firben. Ved hjelp av ledninger kan du bøye og forme skapelsen selv etter at den er ferdig, slik at du kan utgjøre dyret, noe som gjør denne nøkkelringen virkelig særegne og morsomme.

For å lage ditt eget wire-and-bead dyr, start små. Begynn med å legge perlene på et stykke grafpapir i mønsteret til dyret ditt. (Du kan tegne fargede sirkler på grafpapiret først, så hvis perlene dine blir forstyrret, kan du erstatte dem uten å gå seg vill.) Start i den ene enden og tråden ledningen gjennom den første perlen eller linjen med perler slik at en jevn mengde ledning stikker ut fra begge ender. For neste linje av perler, tråden ledningen fra høyre side av første linje gjennom fra høyre til venstre og ledningen fra venstre side av første linje gjennom fra venstre til høyre. Gjenta dette mønsteret gjennom hver linje av perler. På slutten av den siste linjen snur du ledningen inn i en sløyfe som passer for å feste til et nøkkelring.

Blomster for nøkkelringer eller halskjeder

Du kan bruke en lignende teknikk for å lage wire og perle blomster som du kan brukes til å dekorere nøkkelringer eller som anheng til halskjeder. Legg ut perlene i form av en fembladet blomst. Bruk perlene til å lage kronbladene i stedet for å fylle kronbladene. Begynn med et enkelt kronblad. Skyv alle perlene til kronbladet på midten av ledningen og vri dem i en kronbensformet løkke. Gjør det samme for neste kronblad, men vri dem i en løkke rett ved foten av det første kronbladet. Gjenta for alle fem kronbladene, slik at de danner en blomstform. Trekk deretter de to endene av ledningen gjennom en større perle og trekk og vri ledningen ned gjennom kronbladene, så den store perlen gjør et senter for blomsten din. Legg nok ledning til å lage en løkke for å feste blomsten til et kjede eller nøkkelring.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------