Stilling: ovs0

Hvordan lage en lommebok ved hjelp av lær

 

1.

Legg skinnet ned på en flat overflate med feil side oppad. Bruk en blyant og linjal til å tegne to rektangler som måler 7 tommer og 4 tommer og et mindre rektangel som måler 4 tommer med 3 tommer. Klipp ut disse figurene med en X-ACTO kniv.

2.

Påfør sementlim til en kortside og to lange kanter på det mindre rektangel. Limet skal være på feil side. Plasser det lille stykket, limet ned, på ett hjørne av en av de store rektanglene. Det bør være ca 1/2 tommers vekk fra hjørnekanten av det lange stykket.

3.

Vent på at limet tørker. Bruk elven til å lage hull langs de tre limte kanter av det lille stykket og det underliggende lange stykket. Plasser hullene ca 1/4 tommer fra hverandre. Trekk en nål, og pass den gjennom hullene for å sy det lille stykket til det lange stykket.

4. Legg de to lange lærstykker sammen, feil side vendt. Gjør hull langs de tre kantene på begge delene med elven. Sy begge deler sammen med tråden og nålen.

5. Bruk en liten mengde olivenolje til en bomullsklut og gni overflaten på lommeboken. Oljen vil tilrettelegge skinnet for å hindre det i å sprekke.

I motsetning til lommebøker laget av andre materialer, er lærlommebøker sterke nok til å tåle effekten av daglig bruk eller grov behandling i betydelig tid. Du kan kjøpe ferdige lommebøker fra et stort antall forhandlere, men kostnaden er vanligvis uoverkommelig. Heldigvis kan du også lage din egen lær lommebok med rimelige forsyninger og utstyr. Med praksis kan du bli mer kreativ og produsere lommebøker som ser ut til å ha et profesjonelt design.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------