Stilling: ovs0

Veibeskrivelse for Backing a Cross Stitch Baby Quilt

 

1.

Vask, tørk og stryk opp stoffet. Klipp bakstøtten 2 til 3 tommer større enn korsstingduken i hver retning.

2.

Trykk korsstingskjørtet, om nødvendig, og trim eventuelle løse trådhaler.

3. Legg dynen på høyre side nedover på en flat overflate og påfør støvspray på baksiden, i henhold til produsentens instruksjoner.

4.

Glatt baksiden til høyre på dynen, starter i midten og arbeider mot kantene.

5.

Trekk håndnålen og knute den ene enden av tråd. Sett nålen gjennom baksiden i batting og kom tilbake gjennom baksiden ca 1 tommers unna. Trekk tråden raskt, men fast for å stikke knuten inn i midten av dynen.

6.

Sett inn nålen gjennom baksiden i batting om 1/8-tommers før hvor tråden dukket opp fra baksiden for å danne en usynlig taksting. Kjør nålen 1 til 2 tommer i en rett linje gjennom quiltbatten og opp gjennom overflaten igjen. Gjenta denne prosessen til hele støtten er ordentlig festet på dynen, og start nye rader etter behov.

7.

Slutt en linje med søm med en knute nær basen av tråd. Sett nålen gjennom baksiden i batting nær den siste sømmen og kom tilbake til overflaten omtrent en tomme unna. Trekk tråden for å stikke knuten gjennom til midten av dynen og trim tråden til halen selv med overflaten av dynen.

8.

Trim ryggen og ferdig kantene , etter ønske.

Tips og advarsler

 • Velg et jevnt stoff eller stoff i ryggen og følg linjene når du legger sammen sømmer.
 • Bruk nålen med nok tråd for å ta en sammenhengende linje fra den ene siden av dynen til den andre.
 • / li>
 • Ikke press nålen gjennom forsiden av dynen når du tar på baksiden av dynen.
 • Et krysssting babyduk er en flott gave og et sjarmerende tillegg til alle barnehager. Baby dyner må imidlertid være robuste og vaskbare, og et søppelsete-dyne er ofte syet på pre-quilted stoff med sømmen utsatt på ryggen. Du må legge på baksiden til dynen for å dekke og beskytte den synlige sømmen under vask og bruk. Velg et lyst, koordinerende stoff for baksiden og fest bakstykket til korsstingduken for hånd med usynlige taksting.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------