Stilling: ovs0

Slik tilpasser du skumfingre

 

1. Legg en søppelpose på bordet for å beskytte den mot utsmeltet maling.

2.

Brett opp to ark papir av stabler dem ovenpå hverandre. Brett papiret i halvparten, og halve det igjen. Brett den en gang til, og trykk deretter det brettede papiret inn i skumfingeren. Vær forsiktig fordi skummet kan rive. Dette vevstoffet vil beskytte skummet fra malingslemping.

3.

Kjøp en stencil av favorittlagsnummeret ditt som '31' eller '7.' Alternativt kan du se etter stenciler som viser lagets mascotte.

4.

Senter sjablonen over skumfingeren. Fest den på plass ved hjelp av en liten stripe av entreprenør s tape på toppen av stencilen og bunnen.

5.

Spreng en liten mengde håndmalm i en skumplate.

6.

Dekk svamptipet pensel i klaffen. Trykk børstespissen ned på et sammenfoldet papirhåndkle for å absorbere noe av overskytdet.

7.

Trykk svamp penselspissen ned på skumfingeren. Fyll i hele stencilen, rewett spissen av svampebørsten som du trenger.

8.

La malingen tørke i en time før du smiler den over og maler det motsatte side.

9.

Fest et bredt silkebånd rundt pekefingeren. Båndet skal være lyst, fargerikt og være minst 2 u0026 # xBD; til 3 inches bred. Tie båndet i bue.

Tips og advarsler

  • Spray aldri malingskum. Spraymaling vil smelte skumfingeren din.
  • Skumfingre er lunefull lekser som brukes til å vise lagånden din på spillbegivenheter, og tilpassing av dem legger til frivolitet. Skumfinger kommer i forskjellige farger, men kan se ren uten noen fargerike dekorasjoner på dem. Enten du tilpasser skumfingeren til en bestemt hendelse eller trenger en til å vare en hel sports sesong, er skumformede skaper ikke vanskelig å skape og gjøre en morsom aktivitet. Lær mer om å jobbe med svampeskum, slik at du kan dekorere fingeren uten å ødelegge den.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------