Stilling: ovs0

Slik syr du omvendt bakdeksel

 

1.

Velg to forskjellige farger av stoff. Stoffet kan være noe materiale og farge du liker, og mengden stoff vil avhenge av hvor store dine ferdige gardiner blir. Omtrent to meter av hvert fargestoff burde fungere for de fleste vinduer.

2.

Kutt hvert panel av stoff i halv lengde. Du bør nå ha fire stykker stoff av samme størrelse, to stykker i en farge og to stykker i en annen farge.

3.

Brett over alle fire sider av hvert stoff Stykke omtrent en halv tomme og hold på plass med rette pinner. Sy foldene på plass på en symaskin for å lage en ren linje rundt. Fjern pinner.

4. Legg to av stoffstykkene tilbake mot baksiden, med en farge på den ene siden og en annen farge på den andre. Forsikre deg om at de krevde sømmene på de syede sømmene nå er innfestet mellom de to stykkene. Sy de to stykkene sammen på symaskinen, kjør en søm langs alle fire sider. Gjenta med de resterende to stykkene stoff for et par paneler.

5.

Klipp ut 10 strimler stoff fra gjenværende materiale. Gjør stripene omtrent to inches bred og tre inches høy. Brett over kantene på hvert stykke om en halv tomme, pin og sy på symaskinen for å lage et rent hem. Fjern pinnene.

6.

Brett over hver stripe av materiale og sy til toppen av hvert gardinpanel, og fest fem på hver gardin. Pass på at tappene er jevnt fordelt.

Tips og advarsler

  • Vurder å lage en side av gardinen i solid farge og den andre siden et dristig mønster.
  • For å bestemme hvor mye stoff du trenger, bruk et målebånd for å måle bredden på vinduet ditt. Hvis du lager hvert gardinpanel minst halvparten av vinduets bredde, vil gardinettet dekke hele vinduet når det er lukket.
  • Sørg for at sømmer syes tett for å unngå unraveling.
  • Reversible gardiner er et allsidig valg for et rom, slik at utseendet kan endres ved å bare vende hvilken side av gardinene som vises. Å lage disse typer gardiner hjemme kan være et sparsommelig alternativ når du kjøper et ferdig par fra en husvarebutikk, der lignende gjenstander kan være dyrt. Med noen tips og kunnskaper kan det være enkelt og givende å lage ditt eget par av topps, reversible gardiner.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------