Stilling: ovs0

Slik lager du kort med hånden

 

1.

Del ditt hvite kortlager i 6-tommers firkanter, og sørg for at du har nok til alle plasskortene du vil lage. For å gjøre dette måler du firkantene med linjalen din og tegner dem med blyanten din, følger kanten av linjalen for å lage rette linjer. Legg igjen et par ark med hvitt kort for de siste trinnene.

2.

Klipp langs linjene dine for å lage 6-tommers firkanter av kartong. Fold hvert stykke kartong i halv for å lage et teltkort som vil stå på egen hånd.

3.

Klipp to 2-for-5-tommers rektangler med farget kartong med saks for hvert stedskort du lager for å legge til et skvett av farge til hver side. Velg en farge som utfyller innredningen din, fargeskjemaet til et bryllup eller farger som passer til sesongen.

4. Legg på lim på den ene siden av hvert farget rektangel med en limpinne og trykk dem på midten av hver side av hvert telt kort. Du vil få en 1-tommers kant av det originale hvite kortlagret rundt hvert rektangel med farget kartong.

5.

Trykk på et 'reservert' stempel på en blekkpute og på hver side av hvert av teltkortene, rett under det fargede rektangel.

6.

Klipp to 1-for-4-tommers rektangler med hvitt kortbeholdning med rosa saks. Dette vil gi ditt siste lag en dekorativ kant.

Skriv ut navnene til gjestene eller tabellnummeret med alfabet eller nummerfrigurer direkte på de hvite rektanglene med dekorative kanter.

Påfør lim på baksiden av hvert hvitt rektangel og trykk dem på plass i midten av de fargede rektanglene. Resultatet er et dekorativt stedkort med en lagdelt effekt.

Tips og advarsler

  • For å legge til noe gnist på kortene dine, spray dem med aerosol lim og dryss iriserende hvit glitter over dem. Ikke bruk mørke farger, da de vil dekke dine stemplet bokstaver, tall og ord.
  • Plasskort er et klassisk tillegg til spisebord til spesielle anledninger. De kan brukes til å markere hele tabellene i en multipeltabellmottak, eller for å markere plassinnstillinger for individuelle tabeller. Profesjonelle skrivere er ofte kontrakt om å lage egendefinerte plasskort for bryllup eller prisverdier, men det er mye mer kostnadseffektivt og kreativt å lage din egen.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------