Stilling: ovs0

Slik hekles en joggekurv trinn for trinn

 

1.

Skjær de gamle skjortene og sengetøyene inn i 1 1/2-tommers brede striper som er så lange som mulig.

2.

Vri stripene i baller.

3.

Kjede 11 og koble til med glidesting i en sirkel. Kjede 1 og enkelt hekle 22 i sirkelen. Ved å nå de siste 2 tommer av hver tekstilstrimmel, sett inn neste strimmel i neste enkelt heklesøm ved å fange den nye strimmelen med heklehaken. Legg stoffet ender fri for et rustikt utseende.

Kjede 1 i den andre runden og jevnt legg til 4 enkle hekler til runden, øk hver femte enkelt hekle, for en totalt 26 enkle hekler.

Kjede 1 til tredje runde og legg jevnt fordelt 5 enkle hekler til runden, øk hver femte enkelt hekle, for totalt 31 single heklinger.

Kjede 1. Hekle kurvens sider ved å hekle enkelt i toppen av hver av de foregående rundene 'Enkle hekler uten økninger. Gjenta for fire runder eller ønsket kurvhøyde.

7. Lag et kurvhåndtak ved å koble 45 og fest kjedet til motsatt side av kurven med en glidesting. Kut ledningen til håndtakets lengde og veiv ledningen gjennom kurvhåndtaket for å holde den oppreist.

Hekle en kurv laget av resirkulert klær og sengetøy. Dette prosjektet krever kunnskap om de grunnleggende heklesømmen, men er ukomplisert nok til å hekle nybegynnere å gjøre. Det fungerer også raskt. Tekstil 'rag' -endene er ikke sydd sammen, men forlot løs for et rustikt utseende. Klipp opp noe grønt vevspapir for 'gress' og fyll på tragkurven med en sjokolade kanin, fargede egg og marshmallow kyllinger til en hjemmekoselig gave fra påskebunnyen.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------