Stilling: ovs0

Slik gjør du Punch Needle Emboidery

 

1. Legg puten på klærne over mønsteret du vil brodere og spore designet på vevens klut med en mørk blyant eller finkornet markør.

p> 2.

Sett innvendig vinkel på en broderihøne på et bord med kløverens klut plassert på toppen av den. Den feilte siden av mønsteret på kluten skal vende opp. For eksempel , hvis det er ord, skal ordene vises bakover.

3.

Slip den ytre bøylen over vevens klut og den indre vinkelen og stram den så mye som mulig. Trekk materialet ned når du strammer rammen for å sikre at den er stram.

4.

Trekk stangnålen med broderifloss. Sett nålens tråder gjennom spissenden av nålen og pass den opp gjennom nålens kropp. Slip broderiflossen inn i tråden og trekk flossen nedover kroppen og ut gjennom enden av nålen.

5.

Kast nålens øye med flossen som løper gjennom nålens kropp. Flossen skal gå inn foran nålen og komme ut av øyet til nålens bakside.

6.

Hold nålen helt oppreist over kløverens klut, så det er vinkelrett på mønsteret.

7. Trykk pennen helt inn i materialet og trekk den ut helt til nålens spiss kommer opp.

8. Punch nålen gjennom kluten igjen en nåles bredde vekk fra hvor den gikk i første gang.

9.

Hold søm langs mønsterlinjene og fyll inn eventuelle former du ønsker.

10.

Klipp flossen til det siste punktet der du trekker ut nålen. Du kan også trimme lengden på floss ved startsting.

Tips og advarsler

  • Bruk et enkelt mønster, med det meste rette linjer, til den første punch broderi.
  • Pass på at forsiden av nålen alltid vender fremover, mot retningen til masker du skal lage, og ikke på de masker du allerede har laget.
  • Punch needle broderi kalles så fordi verktøyet du bruker er en stempelnål. Nålen består av en brodernål som holdes på et langt hult kroppskammer. Kammeret stiger og faller på nålen når det kommer inn i materialet, som ser ut til å slå det. Punch nål broderi er lett å gjøre fordi du følger et forutformet mønster og stingnålen gjør alle stingene fungerer for deg. Pass på at du får de nøyaktige verktøyene oppført, slik at du kan lage ditt eget broderi prosjekt perfekt.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------