Stilling: ovs0

Slik dekorerer du Spiral Notebooks

 

1.

Mål og klipp et stykke trykt utklippsbokpapir som er lik størrelsen på notisbokens deksel. Mål fra spiralens indre kant til utsiden av notisboken som så vel som fra bunn til toppkanter.

Påfør et lakk lim på baksiden av kuttbokbokpapiret. Juster kantene på papiret til dekselkanter som du Fest papiret. Kjør fingrene over papiret for å glatte ut eventuelle rynker eller krøller. Hvis noen kanter skiller seg bort fra notisboken, lim på undersiden av papiret og trykk kantene helt fast med fingrene.

< p> 3.

Bruk alfabetetiketter til å stave ut navnet ditt, eller klassen eller motivet som notisboken skal brukes til, over midten av frontdekselet.

4. < / p>

Mål bredden på notisboken fra den indre kanten av spiralen som er bundet til ytterkanten av dekselet. Klipp en lengde av håndbånd som er lik denne måling.

5.

Påfør et lakk lim på den ene siden av båndet. Fest ribbenet n på forsiden direkte under alfabetet klistremerker.

Dekorer dekselet med tredimensjonale utsmykker som papirblomster, rhinestones eller dekorative brads.

Tips og advarsler

  • Når du velger det trykte utklippsbokpapiret, båndet og tredimensjonale utsmykninger, velger du farger og design som vil koordinere godt med hverandre.
  • Spiralbundne notatbøker brukes ofte av studenter i alle aldre for notater og oppgaver. Mens spiralbøker er en praktisk måte å holde informasjonen organisert, mangler de vanlige, solide farger dekkene stil og personlighet. Dekorere dekslene til spiralbøker legger til en enestående touch, og det gjør notisboken skiller seg ut slik at du kan fortelle det fra andre. Alt du trenger er noen grunnleggende håndverk og utklippsbok forsyninger.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------