Stilling: ovs0

Slik bruker du utvide skum for falsk snø

 

1.

Påfør et tynt lag av babypulver til gummihanskene dine. Bland like mengder uretanskumdeler A og B inn i metallbøtten. Rør det raskt og grundig i løpet av et minutt med trepinnen.

2.

Hell blandingen på området du vil dekke med falsk snø. være gulvet i et filmsett, bunnen av en diorama, scenen i et teater og andre områder. Skummet begynner å herdes litt innen to minutter, så formen det med hendene før det gjør det til det begynner å ligne utseendet du ønsker.

3. Skru med et stykke sandpapir for å gi det den endelige etterbehandlingen, fjerner støt eller uregelmessigheter fra overflaten. Hell snøen i en kaffekanne Punch hull i toppen av boksen forsiktig med saks.

4.

Damp din base av utvidet snø med snøflocking for å gi det et mer realistisk utseende fluffy snø. noen glitter på overflaten for å gi det et skinnende utseende.

Tips og advarsler

  • Les instruksjonene på snøflocking. Noen merker kan kreve at du bland det med vann.
  • Bruk gummi latexhansker. Å lage falsk snø er noen ganger en nødvendighet for en rekke håndverksprosjekter som spill, filmer, museumsdororamaer, butikkdisplayer, interiør av snøblokker og andre tiltak. Problemet med den mest falske snøen er imidlertid at det tydeligvis ser falsk ut. For å skape realistisk utseende falsk snø, trenger du to ting: en troverdig falsk snøfund og overflate. Bruk ekspanderende skum for å skape en legitim base av falsk snø.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------