Stilling: ovs0

Slik bruker du en limpistol sikkert

 

1.

Trekk ut den varme limpistolen når den ikke er i bruk. Ikke gå bort i 5 minutter, og la limpistolen være uten tilsyn. Varme limpistoler varierer i temperaturform rundt 250 til 430 grader. Hvis det falt på gulvet eller mot noe brannfarlig, kan det føre til brann eller brenne noe.

2.

Hold den varme limpistolen på en stativ eller varmebestandig overflate. Mange limpistoler kommer med stativ, men stol ikke på limpistolen for å bli på stativet. Plasser en varmesikker mat på bordet, og legg limpistolen på toppen av matten. Hvis limpistolen faller av stativet, skal den falle på matten.

3.

Hold fingrene vekk fra spissen på limpistolen. Du kan motta en tredje grad brenning ved temperaturer over 160, og gjennomsnittstemperaturen på varmt lim er rundt 325 grader. Hvis den kommer på fingrene, holder den seg til den avkjøles.

4.

Hold en ispakke og aloe gel der du jobber i tilfelle du brenner deg selv. Du kan få chill-pakker som kan plasseres i fryseren, brukt og refrozen for senere bruk.

5.

Sett limpistoler utenfor barns rekkevidde. Hvis et barn kan nå limpistolen, vil de gripe det, og vanligvis går hendene rett til den varme enden. Selv om du tror at limpistolen er utenfor barnets rekkevidde, ikke la barnet være alene i rommet med en varm limpistol.

6. Legg limen pistol på et sted hvor kjæledyr ikke kan komme i nærheten av det. Dette gjelder spesielt katter. Katter hopper på bord, tellere og andre høye flater, så se på kjæledyrene dine nøye.

7.

La limpistolene avkjøles helt før du legger det opp. La limpistolen kjøle i minst 20 minutter eller til det er kult å berøre før det blir lagret.

Tips og advarsler

  • Silikonbake matter fungerer veldig bra for en brannfast matte for å plassere limpistolen på toppen av når den er varm.
  • Husk at varmt lim vil holde seg til fingrene til det avkjøles Pass på at fingrene ikke kommer i kontakt med limet. Det kan føre til svært dårlige forbrenninger.
  • Når du jobber med håndverk, må du være ekstremt bevisst på sikkerhetsspørsmål. Det er alltid viktig å vite hvilke sikkerhetsproblemer som må tas opp med hver kunstforsyning eller utstyrsutstyr som kommer inn i kunstrommet. Selv enkle ting som fargestoff, glitter og lim kan være et sikkerhetsproblem hvis det ikke brukes riktig. Limpistoler er et av utstyrstyper som håndverkere har en tendens til å bli skadet med oftest. Det er flere ting du bør huske når du arbeider med limpistol.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------