Stilling: ovs0

Instruksjoner for å lage en brun papirpose bokomslag

 

1.

Klipp ut en av papirstoffets fletninger for å åpne den. Klipp ut den rektangulære bunnen.

2.

Lay Papirposen er flat som et rektangel på et bord eller en annen flat overflate.

3.

Åpne boken og legg den ned i midten av papiret. av papir som strekker seg utover hver side av boken. Det må ikke være nøyaktig, men du kan tillate 2 tommer på toppen og bunnen av boken og 3 tommer på hver side. Klipp ut overflødig papir.

4.

Juster linjalen horisontalt langs bokens øverste kant. Tegn en linje langs linjalen for å markere toppkanten helt over papiret på hver side av boken. Gjør det samme i bunnen av boken.

5.

Flytt boken av papiret. Brett toppkanten ned, krøll langs den horisontale linjen du nettopp trakk. Fold den nederste kanten opp langs sin horisontale linje.

6.

Legg boken tilbake på toppen av papiret. Bokens øvre og nedre kant bør nå justere seg med papiret.

7.

Tegn en linje langs venstre og høyre kant av boken, og danner to vertikale linjer. Dette vil markere kantene, slik at du vet hvor du skal brette på hver side.

8.

Fjern boken fra papiret igjen.

9. < / p>

Brett venstre side inn langs den vertikale linjen. Brett høyre side inn mot den motsatte vertikale linjen. Disse folderene danner lommer for hver side av boken.

10.

Legg boken tilbake på toppen av papiret, og flytt alle sidene til boken til høyre. Ta på forsiden av boken og ta den inn i venstre lomme. Flytt sidene til venstre og trekk bakdekselet inn i høyre lomme.

11.

Glatt dekselet ut for å fullføre boksdekselet. Du kan nå dekorere eller merke dekselet som du ønsker.

Det er viktig å holde bøkene i god stand, og en billig måte å gjøre det på er å lage dine egne bokomslag i papirposer. Alt du trenger er en brunt papirpose igjen fra dagligvarer for å komme i gang. Dette prosjektet er ideell til å dekke store, tunge bøker som skole lærebøker, som du vil sørge for at boken ikke blir skadet gjennom hele året.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------