Stilling: ovs0

Hvordan smelte en sølvmynt til smykker

 

1.

Sett sølvmynten i en smeltedigel beregnet på smykker eller metallarbeid. Crucibles kan være laget av grafitt eller andre materialer som står opp til høye temperaturer. Hvis du skal bruke en sentrifugalstøpe maskin, bruk støpemaskinens smeltedigel. Hvis du er i hånden, er en smeltedigel best.

2.

Sett på vernebriller og lærarbeidshansker, og sørg for at du ikke har utestengt hud. Hvis du har langt hår, knytt det tilbake for å hindre at det kommer i flammen.

3.

Slå på på acetylengassen til lav, og trykk deretter utløseren på din flintspiller til en gnist antenner gassen. Flintstrekkere har en tendens til å være tryggere enn gassbaserte lightere for denne applikasjonen.

Slå opp oksygen, og juster både oksygen og gassknappene til du har en blåaktig kjegle ca 1/2-tommers lang ved flammens underside.

Slå langsomt flammen over mynten, og hold den alltid i bevegelse. Hold den blåseformede keglen ca. 1/8 tommers vekk fra mynten når du flytter fakkelen, og hold sirkel sakte til du smelter mynten grundig. / p> Før du forsøker å smelte en sølvmynt til smykker, må du sørge for at mynten din egentlig består av sølv. Noen gamle og minnesmynter er sølv, men mer vanlige sølvtonemynter består egentlig av sink, kobber, nikkel og andre uorganiske metaller og har lite eller ingen sølv. Myntsølv har en tendens til å smelte til en litt lavere temperatur enn rent sølv --- 1615 grader Fahrenheit, sammenlignet med 1761 --- men begge typer er enkle å smelte med en oksy-acetylen fakkel.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------