Stilling: ovs0

Hvordan lage tradisjonelle kinesiske slippers

 

1.

Stå med føttene på hverandre på et stort ark. Ha en venn spore rundt føttene, og glatt ut kurven rundt tærne. Kutt tracings fra papiret.

2.

Fest de spore føttene til et enkelt lag med middels lær. Klipp rundt føttemønstrene slik at du har to skinnsåler.

3.

Kutte to stykker muslin som er store nok til å passe over hele foten. Har en venn hjelpe deg med å plassere muskelstykkene på hver side av foten, med stoffkanterne som møtes på forsiden og baksiden av foten.

4.

Fest stoffet sammen på forsiden og baksiden av foten. Juster stoffet slik at det helt dekker foten din, og juster deretter pinnene slik at stoffet passer godt mot foten din uten å knase.

5.

Merk posisjonen til pinnene i stoffet med en markør. Disse merkene vil skape sømmer.

6.

Finn midten av toppen av foten, like over fotens fot. Lag et merke her. Lag også et merke på baksiden av ankelen din, og merker på sidene av ankelen din. Koble frontmerket med sidemerkene ved hjelp av konkave kurver. Koble bakmerket med sidemerkene ved hjelp av konvekse kurver.

7.

Klipp ut dine tegnede kurver og kast det overskytende stoffet. Unpin de resterende to stykker stoff. Bruk de resterende brikkene som dine skooppskrifter.

8.

Klipp langs de merkede sømslinjene på skoformene dine. Klem opp skomønsteret til et dobbeltlag av ditt tunge lerretstoff. Klipp to sko topper for hvert mønsterstykke, og legg til en ekstra 5/8 tommer til hver kant.

9.

Gjenta trinn 8 på silketyget du valgte å bruke til ytre en del av skoene dine. Du kan også bruke brokade eller en hvilken som helst annen dekorativ type stoff.

10.

Bør det ytre stoffet til lerretet med en quilters bast spray. La sprayet tørke helt.

11. Legg hvert par skopartstykker sammen, utenom å berøre. Pin og sy sammen og bakkanter, 5/8 tommer fra kantene. sømgodkjennelsene åpner og sikksøm-kanter.

12.

Vri skobutene til høyre. Fold de åpne øvre kantene under 1/8 tommer, deretter en annen 1 / 2 tommer, innhyller kantkanterne. Sy de brettede kantene ned.

13.

Brett de nederste kantene på skoene under 5/8 tommer og fest dem på plass. Sko topper over skinnesålene, som passer til kantene.

14.

Sy i skosnøttene til skinnsålene fra innsiden, ved hjelp av glidesting. Unpin sømfradrag.

Tips og advarsler

  • Du kan også sette inn en fôr i skoene ved å lage identiske sko i en fôrduk.
  • Tradisjonelle kinesiske sko og tøfler i dag kommer i flere forskjellige stiler, fra hardsålte klutsko til myke, moderne soverom tøfler. En av de vanligste typene kinesiske tøfler kommer et sted mellom moderne sko og historisk design. Denne tradisjonelle tøfler-stilen har en myk såle festet til en splittet sømmertopp som ofte broderes med komplisert kunstverk. Du kan lage din egen versjon av en kinesisk tøffel med noen få grunnleggende sykompetanse.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------