Stilling: ovs0

Hvordan lage tinn halskjeder

 

1.

For å lage et Y-halskjede, kutte en lengde myk monofilamentlinje dobbelt så lang som den totale ønsket lengden på kjedet ditt, inkludert lås, pluss 4 tommer. For eksempel, for en 20-tommers kjede, måle ut 44 inches av linjen. Disse målingene er de samme hvis du gjør noen stil med tinn halsbånd med et lås.

2.

Trekk den store tinn sjarmen til midten av monofilamentlinjen. Hold enden av linjen sammen.

3.

Trekk en svart bugle perle over begge ender av monofilamentlinjen til toppen av tinnets sjarm. Bugle perler er lange og slanke. Du kan også bruke størrelse 8 eller 10 svarte frøperler for å aksentere halsbåndet.

4.

Trekk en tinnpiral over begge linjene til bugleperlen. Fortsett å bytte ut de svarte buglene og tinnpirene for å lage en 3-tommers streng som ender med en tinnpirke.

5.

Separat de to monofilament linjene. På en av linjene festes et papirklips mot den siste tinnpudden lagt til. Papirklipset vil holde perlene på plass mens du legger perler til den andre strengen.

6.

Trekk en bugle perle over enkeltlinjen av linjen uten alligatorklippet. Trekk en tinnpinne bak bugleperlen. Fortsett å bytte perlene opp til 2 inches fra enden av linjen.

7.

Trekk halvparten av et tinn halsbånd lås bak den siste perlen. Fest en dobbelt overliggende knute i monofilamentlinjen mellom den siste perlen og låsen. Legg overskuddslinjen tilbake ned gjennom tinn og bugleperler på strengen. Det spiller ingen rolle hvor lenge overskuddslinjen er, legg den inn i halsen din. Dekker knuten med gullsmed lim.

8.

Fjern papirklippet. Gjenta trinn 6 og 7 med den gjenværende monofilamentlinjen for å fullføre ditt Y-kjede.

Tips og advarsler

  • Heng en tinn sjarm på en svart satenglengde ledning for å lage et enkelt tinn halsbånd.
  • Tinn sjarm, perler og smykker funn er tilgjengelige i en rekke design fra dans feer til japanske symboler. Velg din favoritt tinn sjarm og koordinere tinn perler for å lage et kjede design. Pair tinnet med svarte perler for å legge til slående kontrast til smykker. Det er ikke vanskelig å lage et tinn Y-halssmykke, en tinningsjakke eller en opera-lengde tinnestreng, den vanskeligste delen gjør tinnens perle og sjarmvalg.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------